Olli Immonen Kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Oulusta

Kaikki blogit puheenaiheesta Kansanryhmä

Irakilaismiesten leimaaminen pedofiilirikollisiksi vaara vankilaturvallisuudelle

Somen vaalienalushypetyksestä saa vääjämättä kuvan, että yhden maahansaapujakansakunnan miehet on leimattu kulttuuritaustaisesti kantasuomalaisiin tyttölapsiin sekaantuviksi rikollisiksi muita turvaantulijoita ja työperäisiä uussuomalaisia sekä jopa kantasuomalaisiakin enemmän. Oikeasti kaikki kansallisuudet syyllistyvät myös noihin iljettävimpiin rikoksiin. Mutta kaikkia väkivaltarikollisiakaan ei tulisi leimata aiheettomasti esimerkiksi kulttuuritaustansa mukaan.

Huhtasaaren kansanryhmä

Laura Huhtasaari puolusti Teuvo Hakkaraista sanomalla, että "Itse ajattelen, että muslimit eivät ole kansanryhmä. Heitä on 1,7 miljardia. Muslimit eivät myöskään ole kansanryhmä Suomessa, vaikka osa heistä kuuluu uskontoon nimeltä islam." Jos Huhtasaari olisi oikeassa, muslimeilla ei olisi tietenkään missään olosuhteissa minkäänlaista suojaa ns. kansanryhmää vastaan kiihottamista vastaan.

Miksi toisten antisemitismi on hyväksyttävämpää kuin toisten?

Kotimaa24-verkkolehti uutisoi kuluneella viikolla, että Virossa rekisteröity kansallissosialistinen yhdistys La Colonia aikoo julkaista suomeksi protestanttisen luterilaisen kirkon ”isän” Martti Lutherin juutalaisvastaisen pamfletin Juutalaisista ja heidän valheistaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä