Olli Immonen Kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Oulusta

Muslimiterrorismi vavisuttaa Eurooppaa

Muslimien harjoittama terrorismi on rantautunut ilmeisen pysyvästi Eurooppaan. Kuten presidenttimme jo aiemmin totesi, on vain ajan kysymys, milloin Suomessa räjähtää ensimmäisen kerran. Vääräuskoiset, tavalliset eurooppalaiset, ovat joutuneet muslimipommittajien mustalle listalle. Viimeksi marraskuussa Ruotsissa räjähti pommi yhdellä Tukholman vilkkaimmista ostoskaduista. Ruotsin iskun jälkeen uutisoitiin terroristiverkosto al-Qaidan uhkaavan Eurooppaa uusilla iskuilla. Al-Qaidan Irakin-haaran johtajan mukaan Tukholman iskut olivat "vasta alkua uuden pyhän sodan aikakaudelle". Tämän jälkeen terrori-iskuja on suunniteltu ja yritetty toteuttaa muun muassa Tanskassa ja Britanniassa.

Muslimien tekemät terrori-iskut poikkeavat selvästi muiden terroristien tekemistä iskuista, sillä niiden tarkoituksena on aina vahingoittaa mahdollisimman paljon siviilejä. Euroopassa iskujen motiivina ovat olleet pääasiassa länsimainen sananvapaus, julkaistut Muhammad-pilakuvat sekä Irakin sota. Muslimit yrittävät itsemurhaiskuillaan pelotella länsimaalaiset hiljaisiksi ja tällä tavoin tukahduttaa sananvapauden. Uhattuna ovat sekä tavallisten kansalaisten sananvapaus että myös lehdistön ja taiteilijoiden vapaus ilmaista itseään.

Sananvapaus on monille suomalaisille ja muille länsimaalaisille itsestään selvä asia. Sen ei edes osata kuvitella olevan uhattuna. Jotkut voivat ajatella, etteivät esimerkiksi Muhammad-pilakuvien julkaisukielto tai islam-kritiikin kriminalisointi kavenna sananvapautta. Mikäli kuitenkin luovutamme osan sananvapaudestamme pois, luovumme siitä käytännössä kokonaan. Sananvapautta joko on tai sitä ei ole. Mielestäni Muhammad-pilakuvien julkaisemisen ja islamin kritisoimisen on jatkuttava niin kauan, että muslimit lopettavat pelon lietsomisen itsemurhaiskujen muodossa. Itse julkaisin kyseiset pilakuvat nettisivuillani vuoden 2010 alussa.

Edellä kuvattu siedätyshoito tulee tuskin yksin riittämään, joten on mietittävä myös muita keinoja taistella vapauksiemme puolesta. Esimerkiksi kolmansista maista Eurooppaan suuntautuvaa maahanmuuttoa on rajoitettava merkittävästi. Lisäksi Eurooppaan tulevien muslimien taustat on pystyttävä selvittämään perusteellisesti. Heidän on myös karkottamisen uhalla sitouduttava sopeutumaan eurooppalaiseen elämäntapaan ja kulttuuriin. En halua, että Euroopassa vähennetään yksityisyyden suojaa ja kunnollisten ihmisten valvontaa lisätään entisestään terrorismin torjuntaan vedoten. Esimerkiksi henkilöskannerilla tehtävät turvatarkastukset lentokentillä ovat vasta alkua kehityksessä kohti valvovampaa yhteiskuntaa.

____________________

www.olliimmonen.net

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (41 kommenttia)

Vieras (nimimerkki)

Terrorismia vai terrorismilla pelottelua. Kannattaa ottaa selville vähän tarkemmin aina näiden uutisointien takana olevat lähteet ja intressipiirit. Vielä ei ole tullut selvyyttä edes 911 iskun todellisiin suunnittelijoihin ja tekijöihin. Ja - onko Alqaidaa edes olemassa.
Yksipuolisuus on mediamme tunnusmerkki.

Vieras (nimimerkki)

Terrorismia vai terrorismilla pelottelua. Kannattaa ottaa selville vähän tarkemmin aina näiden uutisointien takana olevat lähteet ja intressipiirit. Vielä ei ole tullut selvyyttä edes 911 iskun todellisiin suunnittelijoihin ja tekijöihin. Ja - onko Alqaidaa edes olemassa.
Yksipuolisuus on mediamme tunnusmerkki.

Harri Lehtimäki

Muslimeja ei ole syytä päästää maahamme yhtään enempää, nykyisissäkin on jo kestämistä, sekä kansantaloudellisesti, että turvallisuuden ja kansalaisia eriarvoistavan virkamieskohtelun vuoksi. Kun "autettavia" olisi vähemmän, ehkä virkamiehet joutaisivat kuuntelemaan suomalaistenkin huolia.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Minun mielestäni tämä väitteesi ei pidä paikkaansa: "Muslimien tekemät terrori-iskut poikkeavat selvästi muiden terroristien tekemistä iskuista, sillä niiden tarkoituksena on aina vahingoittaa mahdollisimman paljon siviilejä"

Mihin ei-islamistiset terroristit kohdistavat iskunsa, jollei siiven paikkaan mikä on arin sekä eniten pelkoa herättävä??

Tähän väliin muuten pitää suositella Teemu Keskisarjan kirjaa: Vääpeli T:n tapaus ja muita kertomuksia suomalaisesta terrorista

Vieras (nimimerkki)

Hei risuparta,oletko lueskellut koskaan uutisia kun esim. eta espanjassa ilmoittaa etukäteen missä aikovat räjäyttää pommin.Tällä yritetään ilmeisesti välttää ainakin turhia kuolonuhreja.Mun mielestä koko terrorin idea tosin tossa jotenkin vääristyy,mutta hyvä niin.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Hei vaan siloposki, olen lukenut muutakin Espanjasta mm. sen että siellä aikoinaan muslimit, juutalaiset ja kristityt elivät sulassa sovussa noin 600 vuotta.

Lasken terroriksi myös kotimaamme kouluampujat tai myyrmannin räjähdyksen, he eivät etukäteen paljoa ilmoitelleet.

Käyttäjän Veli kuva
Veli Karimies

Sori vaan, mutta kouluampumiset eivät ole terrorismia. Terrorismi tarkoittaa sitä, kun järjestö tai ihminen yrittää saada ajamansa asiat toteutumaan väkivaltaa käyttäen.

Anni Loren

Lainkaan vähättelemättä oululaisen huolta islamiterrorista totean vain että onhan Italiassa ja Kreikassakin alkanut ilmetä ihan kotikutoista terroria 70-luvun malliin kun väki on tyytymätöntä harjoitettuun EU politiikkaan. En näe että tämmöinen liikehdintä olisi ainakaan vähentymässä, sen verran paljon on tyytymättömyyttä ilmassa.

Toinen asia on se miten järkevää ja oikeasti sananvapautta ilmentävää ovat Lars Vilksin ja vaikkapa oululaisen sarjakuvapiirtäjä Ville Rannankaan takavuosien taiteelliset pyrinnöt?

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Tuo Italian ja Kreikan kotikutoinen terrori on varmasti helpottava oljenkorsi sinulle.. On niin kiusallista ja raskasta kun jatkuvasti pitää pois selittää islamilaista terroria..tai raskasta kun jatkuvasti pitää vaieta siitä.

Että kyllä kotikutoinen terrorismi sentään on poikaa ja tervetullutta vaihteeksi..vai mitä Loren.

James Hirvisaari

Erittäin timmiä tekstiä aiheesta myös Jussi Halla-aholta:

http://www.halla-aho.com/scripta/hajahuomioita_mus...

"Ollos huoleton, poikas valveill on!" Ehdokkaanne Oulun vaalipiirissä:

http://www.facebook.com/pages/Olli-Immonen-eduskun...

Pegu (nimimerkki)

Todella hieno esimerkki, miten omaan ideologiaan juurtunut, pelkkiä tilastoja tutkiva "rotutohtori" voi omassa kammiossaan päätyä.

Näin itse tuon saman ohjelman, missä todettiin järjestyksen ja turvallisuuden parantuneen oleellisesti Varissuon ostoskeskuksessa, kun sinne oli palkattu "maahanmuuttajataustaisia" vartijoita. Siis olot ovat parantuneet kaikilla. Totesin itse heti, että hienoa toimintaa. Mutta missä on ongelma, minkä Halla-aho näkee? Se on rotutohtorin mukaan se, että väärin sammutettu. Väärillä perusteilla on asiat hoidettu kuntoon. Asiat on hoidettu kuntoon yhteistyöllä kiinteistön omistajan, turvayrityksen, turvayrityksen työntekijöiden ja kauppiaiden kesken. Tämä sotii hänen ideologiaansa kohtaan, missä etenkin islamin uskoiset ovat ryöstäjiä, raiskaajia ja loisia.

Naurettavaa on, että häntä seuraava lauma ei kykene ajattelemaan itse, vaan seuraa tohtorin sanomisia ja lausumia kuin pässilauma. Vaikka kuinka erheellistä paskaa hän syöltää, Hirvisaaret ja muut persut syövät sen nielemättä.

Vieras (nimimerkki)

Aivan.Taustan selvittämiseksi riittää kysyä,onko tulija muslimi.Muslimeilla on riittävästi öljyrikkaita suojelijoita,joten on aivan turhaan ottaa heitä "turmeltuneeseen" länteen.
Todellisia hädässäolijoita ovat islamilaisissa,hindulaisissa,budhalaisissa ja
kommunistimaissa vainotut kristityt.He myös todennäköisesti sopeutuisivat paremmin täkäläiseen kulttuuriin.Liittokansleri Merkel totesi puheessaan,että "monikulttuurillisuus"on totaalisesti epäonnistunut Saksassa.Eikä hyvältä näytä meilläkään.

Bogreol (nimimerkki)

Tanskassa ollaan todella huolissaan. Tanskan kansanpuolue ehdotti eilen, että terrorismiuhan alla olevat yritykset (esimeriksi lehtitalot) saisivat turvallisuuttaan tukemaan rahaa yhteisistä varoista, jotta he voisivat puolustaa länsimaista sananvapautta, mitä uhkaaman islam on noussut.

Tanskassa ollaan myös huolissaan Ruotsin osuudesta islamismiterroristien tuottamisessa. Ruotsi löperöllä maahanmuuttopolitiikallaan vaarantaa naapurimaidensa turvallisuuden.
http://blogs.jp.dk/frontalt/2010/12/30/svensk-terr...

juri g.

Kun Ruotsin kansalaiset Ruotsin hallituksen suojeluksessa suunnittelevat ja toteuttavat verisiä terrori-iskuja naapurimaihin, niin mitä RKP sanoo Pohjoismaisesta yhteistyöstä?

Markus Lehtipuu

Kannattaa ottaa selvää, kuten 1. kommentissa todetaan, milloin kyseessä on valtioterrorismi ja milloin autenttinen terrorismi.

JOS esimerkiksi Herra Immonen huolestuu, pelästyy ja kauhistuu uutisista, joissa kerrotaan al-Qaidasta ja "epäonnistuneista terrori-iskun yrityksistä", silloin on ainakin kaksi mahdollista:

- Herra Immonen on valtioterrorismin uhri. Lavastetut temput uutisoidaan näkyvästi, poliitikot lietsovat pelkoa (terroria) kansan sekaan ja lopputulos on se, että Herra Immonen kirjoittelee näitä pelkoa tihkuvia kirjoituksiaan.

- Herra Immonen pelästyy todellista terrorismia.

Molemmissa tapauksessa Herra Immonen on kauhuissaan ("terrorissa"). Lopputulos on sama.

Pelkäävä rivikansalainen on ohjattavissa. Pelkäävä ihminen ei toimi järjen vaan tunteen (terrorin) vallassa.

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Tähän mennessä pahinta ja eniten kuolonuhreja vaatinutta terrorismia Suomen itsenäisyyden aikana Suomessa on harjoittanut SDP.

Kun lasketaan myös Otto-Ville Kuusisen junailema talvisota SDP:n revanssiyritykseksi, eivät muslimit koskaan tule yltämään tuolle kuolonuhrien tasolle terrorismissaan.

tapio oksanen

Juuri näin. Mutta ollipoika ei tällä manifestillaan saisi ääniä.

Tuomo Molin

Ai talvisotaa ei olisi syttynyt ellei joku suomalainen kommari olisi sitä junaillut? Joopajoo!

Junnu (nimimerkki)

Taas joku teini jolla ei ole historiasta mitään tietoa??? Ilman SDP:tä tässä maassa ei olisi esim. 5 päivän työviikkoa, 8 tunnin työpäivää, yhtäläistä koululaitosta, oikeutta päivähoitoon, sosiaalijärjestelmiä kuten ilmainen (tai se oli ilmainen ennen kuin oikeisto nousi valtaan) terveudenhuolto kaikille, kansaneläke, työttömyystuki jne. jne. jne.

Mr. Conspiracy Intl. (nimimerkki)

Höpö höpö. Miten joku voi olla naivi ja väittää SDP:n saaneen aikaan mitään hyvää tähän yhteiskuntaan. Omiin taskuihin ovat survoneet ja porvaria syyttäneet.

Eikö sulla Junnu-pölvästi ole silmiä ja katsoa miten ay-herrat ja muut SDP:n herrahississä kansaa silmään kusten ole keränneet omaisuudet ja työväestö ja köyhälistö on jätetty heitteille! Ja syyttävät siitä porvaria ja yrittäjää sekä muuta itsensä ja muiden työllistäjää!

HÄPEÄ!

Kalevi Wahrman

Ja nyt NATOON,NATOON,NATOON.....................

Fasisti (nimimerkki)

Kerrankin kommunisti kirjoittaa asiaa.

Musulaami (nimimerkki)

Entäs jos ne iskut on yksittäistapauksia ja vielä pahinta lavastettuja. Islam kun on rauhanuskonto joten sehän tekee kaikkensa että niiden rauhallinen uskonto integroituu länsimaihin.

Ano Nyymi (nimimerkki)

Jos nyt joudutte islamistien pommin uhriksi, niin muistakaa kuolla ilman rasistista ilmettä kasvoillanne. Ja muutenkin suvaitsevaisesti.

Käyttäjän etelavuori kuva
christian söderberg

Olethan varmasti tietoinen siitä, että Yhdysvallat liittolaisineen kasasi ja radikalisoi muslimi-liikettä proxy-armeijakseen taistelemaan Neuvostoliittoa vastaan 1970-luvun lopulla?

Hillary Clinton myöntää: USA aseisti Islamisti taistelijoita Neuvostoliittoa vastaan, joista sitten Taliban ja Al Qaida sai alkunsa
http://etelavuori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/38704-h...

-
Myöhemmin tämä jatkui juuri radikalisoimisena kun Yhdysvalloissa tehtiin kirjasarja muslimi oklululaisille jotka olivat täynnä kuvia sodan raakuuksista ja radikaaleja näkemyksiä koraanista
From U.S., the ABC's of Jihad
http://www.washingtonpost.com/ac2/wp-dyn/A5339-200...

..Länsi tiedustelupalvelut ovat provosoineet terrorismia myös Kylmän Sodan Euroopassa aseistaen ja ohjaillen kumpaakin ultra-suuntausta ..oikeistoa ja vasemmistoa:
Onko ’Operaatio Gladio’ taas käynnissä? ..kirjepommeja vasemmiston piikkiin?
http://etelavuori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/56473-o...
-
Sitten on vielä tapaus Syyskuun 11 terrori-iskut ..jotka myös vaikuttavat olevan tiedustelupalveluiden kontrolloimat tapahtumat ..ja World Trade Center rakennukset kaikesta päätellen RÄJÄYTETTIIN ..ja musliterroristit eivät olisi pystyneet panostaa yhteensä yli 250 kerrosta purkuräjähteillä, joten sen teki joku muu taho.
Tässä kolme videota YouTubesta jotka analysoi ja näyttää räjähdyksiä WTC Torneissa:
-
Cutter Charges in the North Tower of the World Trade Center
http://www.youtube.com/watch?v=zoAD8HlrLZg
-
EXCELLENT Analysis of the North Tower Exploding
http://www.youtube.com/watch?v=g3lq7nr6098
-
South Tower Coming Down
http://www.youtube.com/watch?v=atSd7mxgsGY
=
=

Tässä muutama blogi jotka käsittelee tarkemmin kolmen World Trade Center rakennuksen sortumisia ja nano-termiitti komposiitti löydöstä.

9/11: World Trade Center kaksoistornit sortuivat liki vapaapudotus nopeutta:
http://etelavuori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/43541-9...
=
=
9/11: Romahtaneet World Trade Center tornitalot ..Rakennus 7:
http://etelavuori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2010/09...
=
=
9/11: World Trade Center rauniot ja viikkoja sulana pysynyt metalli
http://etelavuori.puheenvuoro.uusisuomi.fi/43945-9...

Eli ei tuo terrorismi olekaan niin päivänselvä asia kuin miltä aluksi näyttäisi ..ja toiseksi, on olemassa jokin syy että köyhemmät ihmiset turvautuu terrorismiin ..olisikohan tuo monikansallisten yhtiöiden luonnonvarojen ryövääminen mitä mm. Yhdysvallat ja sen liittolaiset tukee, ja paikallinen korruptio jata myös Yhdysvallat (kuten myös Venäjä omalla tahollaan) tukee

Visitor (nimimerkki)

Tuohon kannattaisi lukea pohjiksi vaikkapa Noam Chomskyn: "Savijalkainen jättiläinen" kirja, sa vähän kuvaa, mitä tapahtuu ja miksi tapahtuu. Luulisin, että jo n.40 ensimmäistä sivua kirjasta autavat pahimpaan tiedonpuutteeseen. Sitten vosikin alkaa miettimään, että ketäs sitä on tullutkaan äänesteltyä.

Käyttäjän veikkonen kuva
Veikko Sorvaniemi

Veli Karimies sivalvi: "Sori vaan, mutta kouluampumiset eivät ole terrorismia. Terrorismi tarkoittaa sitä, kun järjestö tai ihminen yrittää saada ajamansa asiat toteutumaan väkivaltaa käyttäen."

Joo, tiedän että ne eivät kuulu niihin kolmeen terrorismin muotoon, jotka Wikipediassa kuvataan. Mielestäni ne silti ovat terroria. Ja olisivat perussuomalaisten, tai muutos2011 porukoidenkin mielestä jos ampujat olisivat olleet muslimeita.

7,62x39 & 9mm (nimimerkki)

Suomalainen on tunnetusti nurkkaan ajettuna vaarallinen. Sen sai todeta neukut aikoinaan kun tänne pyrkivät. Ylivoiman alla jouduimme taipumaan, mutta miehitysyritys meni metsään kun naapuri tajusi sissisodan mahdottomuuden. Uskon, että tässä maassa riittää ihmisiä antamaan samalla mitalla takaisin Hammurabin tapaan.

intrigööri (nimimerkki)

Alan huolestua tästä ruotsalaisten harjoittamasta vilkkaasta kansainvälisestä terrorismista.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Ruotsin+passil...

Harri Rautiainen

Uganda, Du fria, Du fjällhöga nord!

Käyttäjän kaarle kuva
Kalle Kataja

Avaajan olisi hyvä sivistää itseään siitä, miten terrori-iskuja järjestetään.

Vuonna 1946 tapahtui silloin merkittävä King David Hotelin isku.

Iskun valkoihoiset ei-muslimi-tekijät pukeutuivat maitoa kuljettaviksi arabityöntekijöiksi.

1954 eräs ei-muslimi-valtio josta ei saa mediassa puhua yritti suorittaa sarjan muiden tekemäksi lavastettuja terrori-iskuja Yhdysvaltain ja Brittien kirjastoihin, teattereihin ja muihin valtiollisiin rakennuksiin Egyptissä.

Tapaus tunnetaan nimellä "Lavon Affair".

Siihen kuului nitroglyseriinin ja hapon käyttäminen laukuissa. Kotikutoiset pommit sijoitettiin kirjoihin ja ne laitettiin kirjastojen hyllyille juuri ennen sulkemisaikaa.

Muiden nimissä tehtyjä iskuja on tehty paljon aikaisemminkin, sekä myöhemmin.

Kyseessä on globaali sota resursseista, jonka perusteluiksi tarvitaan medialle ja tietämättömille helposti uppoavat syntipukit, "pahat muslimiterroristit".

Valitettavasti suomenkielinen kirja "Valtiot ja terrorismi" on loppuunmyyty kirjakaupoista, mutta sitä saa tekijältä.

http://www.saunalahti.fi/wtc2001/kirja.htm

Englanninkielistä materiaalia on toki sitäkin enemmän.

On sanonta, että kun rehellisesti erehtynyt mies löytää asioiden todellisen tilan, hän lakkaa olemasta joko rehellinen, tai erehtynyt.

En osaa sanoa miten tuo pätee siihen, jos ei toki edes halua löytää asioiden todellista laitaa.

Ja jos se meni tältä aloittajalta ohi, niin Ruotsin armeijalla oli sisäpiiritietoa iskusta: armeijan työntekijä varoitti tuttuaan tunteja ennen iskua pysymään poissa paikalta.

Pegu (nimimerkki)

Suomi otti velkaa viime vuonna reilu 10 miljardia euroa. Se on summa, missä on ykkösen perässä 10 nollaa. Tänä vuonna otetaan velkaa vajaa 10 miljardia euroa. Varojen käyttöön liittyen voisin suositella tutustumaan Valtiovarainministeriön nettisaitille.

Sinä kirjoitat lähes yksinomaan muslimeista ja maahanmuutosta. Viimeisimpiä aiheitasi:
- Muslimiterrorismi vavisuttaa Eurooppaa
- Musliminaisille ei tule järjestää omia uintivuoroja Oulussa
- Monikulttuurisuus ei toimi
- Oulussa selvitetty maahanmuuton kustannuksia
- Maahanmuuttopoliittisen manifestin julkaisu

Pidätkö Suomalaisia tyhminä? Vai luuletko oikeasti, että poistamalla maahanmuuton ja islamin uskonnon, meidän ongelmat ja budjettivaje poistuvat?

Luuletko pystyväsi ratsastamaan eduskuntaan halpamaisella pölhöpopulismilla, valheellisen tiedon levittämisellä, sekä vihan ja pelon lietsonnalla? Etenkin, kun kaikki perustuu omiin harhaisiin ennakkoluuloihisi. Näinkö ratkaiset ongelmamme: rajat kiinni ja vääräuskoiset pois? Vähän perspektiiviä ja kokonaisuuden hallintaa toivoisi kansanedustajaehdokkalle.

Vieras (nimimerkki)

"Sinä kirjoitat lähes yksinomaan muslimeista ja maahanmuutosta."

Immonen on tuottanut paljon hyviä tekstejä maahanmuutosta. Mutta pienellä tsekkauksella selviää, että on hän kirjoittanut myös pakkoruotsista, Suomen myöntämistä lainapaketeista, Ahvenanmaan erityisasemasta, suomalaisesta työstä, monikuntaliitoksista jne. jne.

Pegu (nimimerkki)

"Mutta pienellä tsekkauksella selviää, että on hän kirjoittanut myös pakkoruotsista, Suomen myöntämistä lainapaketeista, Ahvenanmaan erityisasemasta, suomalaisesta työstä, monikuntaliitoksista jne. jne."

Mitä tekemistä noilla on 10 miljardin euron velanoton kanssa?

Tämä kansanedustajaehdokas talsii muurahaisten päällä, kun elefantit juoksevat vieressä vapaina. Ei kansa ole niin tyhmää, että äänestää tämmöisiä pelkoa ja kaunaa lietsovia helppoheikkejä, joilla ei ole mitään rakentavaa esitettävää. Immonen vastustaa kaikkea, hän ei ole minkään puolesta. Tyypillinen Persu.

Vieras (nimimerkki)

Mitäs sää nyt alat yht'äkkiä mouhkaamaan suomen ottamasta velasta kun kyse oli terrorismista ?! Koita pysyä asiassa. Ja sitäpaitsi on se Immonen kirjoittanut paljon muustakin niinkuin joku jo mainitsikin.

Agr. Löllö (nimimerkki)

Muslimit eivät tee terrori-iskuja ja heillä on niihin hyvä syy.
Ampuvathan suomalaisetkin kouluissa, joten meillä ei ole mitään syytä olla ottamatta suomeen lisää terroristeja, varsinkin kun heillä on terrorismiinsa niin hyvä syy.
Amerikkalaiset räjäyttivät itse kaksoistorninsa, taitavasti ennakoiden juuri samaan aikaan kun niihin törmäsi kaapattuja lentokoneita. Koska Pentagonia ei oltu ehditty panostaa, niihin tarkoitetut koneet ohjattiin maahan.
Suomi yritti kahteen kertaan valloittaa Neuvostoliiton, ja ryöstikin siltä ahneuksissaan niin paljon maata, että suomalaisia on nyt vain 15 kpl/neliökm. Lisäksi Suomi, miehittäessään Ruotsin aluetta, valtasi siirtomaita Kultarannikolta 1600-luvulla. Näistä syistä johtuen Suomi on velvollinen elättämään joka ikisen suomalaisuutta ja länsimaalaista kulttuuria oikeutetusti vihaavan muukalaisen, ja tälle alistuttava ja nöyränä palvottava loppuikänsä, ja tälle ja tämän jälkeläisille lapsia orjiksi maailmaan saatettava.

Pyry Aho

"..ja toiseksi, on olemassa jokin syy että köyhemmät ihmiset turvautuu terrorismiin .."

Niinkö? Minun lukemani perusteella euroopassa mellastavat muslimiterroristit ovat keskiarvoisesti ajatellen kohtuullisen koulutettua ja vakavaraista väkeä.

V.VC (nimimerkki)

Heh. Kaikki salaliittoteoreetikot kaivautuivat taas ylös koloistaan kommentoimaan. "Terrorismi on vain Yhdysvaltojen paha salajuoni ja minun ajatuksiani tarkkaillaan hallituksen simsalapim-laitteella". :D

Hannu Töyri (nimimerkki)

Kyllä Immonen oikeassa on. Pyhäsota tulee nyt Eurooppaan, koska maahanmuuttopolitiikka on ollut lähtökohdiltaan väärää. Ruotsi ja Britannia ovat edustaneet maahanmuuttomyönteisyyden äärisuuntausta ihan viime aikoihin asti ja tässä tulos.

Väitteet, että nämä pommi-iskut olisivat oikeutettuja kostoiskuja siihen, että liittoutuman joukot tappavat Afganistanissa ei pidä paikkaansa, tosin kommunistit, punavihreät ja vihreät hyväksyvät nämä Euroopassa tehdyt pommi-iskut juuri em. perusteella.
Afganistanissa ollaan torjumassa poliittisen islamin väkivaltaista hyökkäystä Afganistanilaista yhteiskuntaa vastaan.
Ei liittoutuman joukot ole sotimassa Afganistania tai afganistanilaisia vastaan vaan suojaamassa afganistanilaisia kansainvälisiä islamisti joukkoja joiden tarkoituksena on levittää islamin valtaa yhä laajemmalle.

Islamisteja ja kommunisteja, punavihreitä ja vihreitä yhdistää hyökkäys länsimaista yhteiskunta muotoa vastaan.

Pegu (nimimerkki)

Et kai Hannu ole tosissasi, kun ton kirjootit? Ai etä meijjän uhka on tuo islamin usko? En kato tienny, et se on aiheuttanu meille 10 miljardin velan. Luulin, et tuo velka tulee, kun miehet ei käy töissä. Makaavat kotona vaik töit olis. Oot sie höpöjä kuunnellu. Ota ittees niskast kiin. Ei kukkaa muu tee meil muuta ku me ite. Ja se ei oo muihe vastustus, se on työnteko.

Hannu Töyri (nimimerkki)

Nyt puhutaan, että Ruotsista olisi tehty terrori-iskuja muualle maailmaan. Ovatko Ruotsin viranomaiset olleet tietoisia tästä? Jos ovat, niin ovatko he tehneet mitään niiden ehkäisemiseksi tai ovatko he edes varoittaneet mahdollisia uhreja/kohteita? Mitä tästä sanoo Ruotsin laki tai kansainväliset sopimukset?

Toimituksen poiminnat