Olli Immonen Kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Oulusta

Tukipakettien myöntäminen on järjetöntä

Lyhyt kommentti eduskunnan päätökseen koskien Irlannin tukipakettia:

Eduskunta hyväksyi eilen (2.12.2010) Irlannin tukipaketin äänin 105-63. Poissa oli 31 edustajaa. Suomen tämänkertaisen lainatakauksen kokonaismäärä on noin 741 miljoonaa euroa. Tuen myöntämistä kannattivat kaikki hallituspuolueet poislukien yksi keskustan edustaja. Pakettia puolestaan vastusi koko oppositio. SDP:n vastustuksesta paistoi läpi vaalitaktiikka ja pelko Perussuomalaisten kannatuksen nousua kohtaan. Ei pidä unohtaa, että SDP oli aikoinaan viemässä ensimmäisenä Suomea Euroopan unioniin ja euroon.

Rahan avokätinen jakaminen taloutensa romuttaneille maille on lopetettava. Tukipaketteja ei pidä lähteä myöntämään enää yhdellekään kriisivaltiolle. Lisäksi jo myönnetyt tukipaketit on perittävä takaisin mahdollisimman nopeasti. Virhe tehtiin alun perin siinä, kun yhteiseen valuuttaan ylipäänsä otettiin mukaan valtioita, joiden paikka ei ole siellä. Tukien tarpeessa olevat valtiot tulisikin välittömästi potkia ulos rahaliitosta.

Suomen nykyinen hallitus keskustan ja kokoomuksen johdolla tukee mielummin muita Euroopan valtioita, pankkeja ja kansainvälistä rahoitusjärjestelmää kuin panostaa oman kansansa hyvinvointiin. Entä mitä kertoo hallituksesta se, että Irlannin tukipaketin yhteydessä ei onnistuttu neuvottelemaan riittäviä tukiehtoja? Suomen olisi ehdottomasti pitänyt saada takaukselleen kunnon vakuudet. Hallitus korosti, että Irlannin ohjelman rahoitus on lainaa, joka maksetaan meille takaisin. Kukaan tuskin aidosti uskoo Suomen saavan rahojaan koskaan takaisin. Lisäksi hallitus perusteli Irlannin takuita sillä, että näin estetään kriisin laajentuminen muihin maihin. Samalla tavalla perusteltiin aikaisemmin Kreikan lainatakuita. Samaa argumenttia tullaan käyttämään luultavasti myös Espanjan, Portugalin ja muiden uppoavien maiden kohdalla, kunhan kriisi laajenee.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

www.oliimmonen.net

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

kaija Kuopila (nimimerkki)

Olet oikeassa. Kaikesta näkyy, että päättäjät elävät ihan omissa maailmoissaan. Hyvin monilla suomalaisilla on taatusti vähintään yhtä köyhää kuin irlantilaisilla, mutta se ei poliitikkoja kiinnosta. Suomalaiset poliitikot "brändäilee" mieluummin sädekehää ja kunniaa ympärilleen, kuin perehtyy suomalaisten asioihin.

VeliSynkkä (nimimerkki)

Systeemikriisin syntyy eli istumme Pommin päällä !

“Korkman on oikeassa” – Espanja ja Portugali hukassa?

Siirrymme kohta 20 / 80 Yhteiskuntaan !

NYT olemme jo tilanteessa jossa tullaan väistämättä DERIVATIIVEIHIN eli johdannaissopimuksiin
Derivaattoja voi siis olla "ulkona" ihan siis MINIMISSÄÄNKIN jotain 700 000 MRD D!

Ja nyt siten ollaankin itseasiassa tuskan ytimissä ja joudutaan puhumaan Nassimin MUSTASTA JOUTSENESTA sekä KAAOSTEORIAN BIFURKAATIOPISTEEN SAAVUTTAMISESTA jos systeemikriisi todella iskee !
NYT siis vaan jäämme odottamaan ! (Uutta pimeätä keskiaikaa) Hehe
Britannian pankeilla on Irlannissa noin 165 miljardin euron luottoriskit, ja kaikissa neljässä velkaisimmassa euromaassa 350 miljardin euron saatavat.
Brittipankkeja suuremmat riskit Kreikassa, Irlannissa, Portugalissa ja Espanjassa ovat vain Saksan (385 miljardia euroa) ja Ranskan (365 miljardia euroa) pankeilla. Kaikilla ulkomaisilla pankeilla on neljässä velkaisimmassa euromaassa lähemmäs kahden tuhannen miljardin lainasaatavat. Luku perustuu Kansainvälisen järjestelypankin BIS:n syyskuussa julkaisemiin tilastoihin

SUMMATASO ON OLLUT JO KUUKAUSIA + - 10 000 MILJARDIA jos Euro Bragaa ja systeemikriisi iskee!

SIIS 10 000 MILJARDIA Aluksi.

Ja sitten luvuista, KAIKKI mitä saadaan luettua lehdistä ja kuultua UUTISISTA on vaan sitä pintatavaraa joka on annettu vakavalla naamalla toimittajille, poliitikoille, hallituksille, keskuspankkiireille jne jne.

TODELLA ISOT RAHAT OVAT NYT JA AINA OLLEET PANKKIEN OMISTUSYHTIÖISSÄ!

ISOT TOXCIK MIINATKIN

Alla pikkasen näkemystä mistä on kysymys eli syitä miksi Pankkien nk. “stressitestit” oli kusetusta koska nää hapantuneet lainat jne oli piilotettu näihin pirun omistusyhtiöihin. Sitä minäkin tein urakalla IsoPankkien kontrahtöörinä, kun joku keikka kusi, tehdas palo, tilintarkastajat oli ammuttu, kirjanpito poltettu ja mafia oli vieny sen omistaja paskasäkin “hoitoon”! Parkkasin keisin jätteet johonkin pankin salaholviin, joita joka Pankilla on paljon eli monta ja HELVETIN ISOJA, täynnä ruuminkatkusta tavaraa Miljarditolkulla. Hyäh !ja YÄH ! Aivan normaalia Pankkitoimintaa.

Piilotettua hyvää, Pankkien taseiden ulkopuolista rahaa Veroparatiisesista löytyy yli 50 %.

HINTALAPPU on 10 000 MRD KUN EURO ROMAHTAA !

IHAN ensimmäiseksi on sanottava että edustan näkemystä jossa JOHDANNAINEN ja SYSTEEMIKRIISI on NÄIN KRIITTISESSÄ tilanteessa kavereita keskenään, eli kun riittävän moni johdannaisoperoija saa riittävästi hittiä, eikä pysty vastaamaan sitoumuksistaan ja vetää silloin muita, mahdollisia markkinatakaajia jne mukaansa eli maksukyvyttömyyteen, silloin astuu Ystävämme ITSE SUURI SAATANA AREENALLE ! Eli syntyy SYSTEEMIKRIISI !

Väitän siis että SYSTEEMIKRIISI on johdannaisen KOLLEKTIIVINEN RISKI jonka ensisijaisesti rahoittajayhteisö kantaa, mutta systeemikriisissä tuhon lajuus on täysin pitelemätön joten edes maatason yrityksetkin sen hillitsemiseksi ovat täysin mahdottomia. Lue siis molemmista, jotta ymmärtäisit sitä toisen niinkuin toisenkin.

SYSTEEMIKRIISI

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/th......

JOHDANNAINEN
Johdannainen on arvopaperi jonka arvo riippuu (=johdetaan) jostain toisesta arvopaperista tai vaikkapa raaka-aineesta. Johdannaiset ovat yleensä erilaisia sopimuksia joiden arvo määräytyy kohde-etuuden arvon kehityksestä. Esim. jos sinulla on johdannainen (sopimus) jolla voit ostaa vaikka X erän kultaa vuoden päästä hintaan 1000 euroa. Jos tuon kultaerän hinta on vuoden päästä alle 1000 euroa, johdannaisesi on arvoton. Jos taas kultaerän arvo on yli 1000 euroa, niin johdannaisen arvo on kultaerän arvo – 1000 euroa.

VeliSynkkä
( OIKEESTI )

VeliSynkän Kansainvälisen Pankki ja Finanssialan jne kulissientakaisen toiminnan Pikakurssi NO 1

HINTALAPPU on 10 000 MRD KUN EURO ROMAHTAA !

Panee hermostuttamaan kun kymmenet täydellisesti mistään mitään tietämättömät blogistit ja kommentoijatkin päkistää peräsuoli tuskanpunan kiekuroilla päivästä ja viikosta toisen juttua kuin keitetystä lampaanpäästä ja kymmenet – sadat tuhannet lukijat ähkii “Onpas Onpas ja Jopas Jopas” – Mantraansa.

Allaolevasta saa pienen käsityksen mistä finanssimaailmassa ylipäätään on kysymys . Eli alle jäävuoren huipun 3 % ja kun jokaisella maalla on omat lainsäädäntönsä on kaikki esitetty kerrottava sadalla. Ja maailman terävimillä aivoilla kokkaamalla syntyy kevyesti muutama mijoona peruskonseptia ! HURRAH !

2000 vuotta sitten Roomalainen Keisari Marcus Aurelius, joka oli ollut vallassa 40 vuotta kysyi aina uuden ihmisen tai asian kohdatessaan että: “MITÄ TÄMÄ TARKOITTAA tai MITÄ TÄMÄ MERKITSEE” ! Onko nyt pakko kysyä että “MITÄ TÄMÄ TARKOITTAA Suomalaisten veronmaksajien kannalta” ? Vai onko jo myöhäistä, eli onko jo kaikki menetetty ?

Analyysia EURON ROMAHDUKSEEN!

Irlannin velka on nykytietämillä (867 miljardia) mutta voi hyvinkin olla sittten myöhempien tietojen valossa 2000 – 3000 MRD€ ?
Vrt. Suomen kansallinen velka on nyt. 800 mrd kun mukaan otetaan 400 MRD kattamattomat eläkevastuuvajaukset ( velka ) !

Tuntuu johdonmukaiselta että Irlantia autettaisiin mutta siitä seuraa välittömästi kolme kysymystä:

1. Moral Hazard

http://en.wikipedia.org/wiki/Moral_hazard

http://fi.wikipedia.org/wiki/Antisuunnittelumalli

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kustannus-hy%C3%B6tya...

http://fi.wikipedia.org/wiki/Moraalinen_hasardi

- Mitä sanovat ketjun loppupään västämättömät maksajat eli VERONMAKSAJAT ?
- Myöskin, vaativatko kaikki muutkin velalliset samaa, kuten tulevat tekemään ! :- )
2. Akordi % ja Summa
­- sopimus velkojan ja velallisen välillä velan osittaisesta anteeksi antamisesta tai kohtuullistamisesta
3. Riittääkö lainanantajien rahkeet moiseet = Saksalaiset ja Brittipankit

http://www.vapaasana.net/artikkelit/2010/05/kreika......

KOKOKUVA ! :-(
http://www.soininvaara.fi/wordpress/wp-content/upl......

http://www.taloussanomat.fi/kansantalous/2010/11/1......

**********

Toxic asset ( Myrkyttyneet osake yms yms omaisuuserät )
“Toxic asset” is a popular term for certain financial assets whose value has fallen significantly and for which there is no longer a functioning market, so that such assets cannot be sold at a price satisfactory to the holder. The term became common during the financial crisis of 2007–2010, in which they played a major role.
When the market for toxic assets ceases to function, it is described as “frozen.” Markets for some toxic assets froze in 2007, and the problem grew much worse in the second half of 2008. Several factors contributed to the freezing of toxic asset markets. The value of the assets were very sensitive to economic conditions, and increased uncertainty in these conditions made it difficult to estimate the value of the assets. Banks and other major financial-institutions were unwilling to sell the assets at significantly reduced prices, since lower prices would force them to reduce significantly their stated assets, making them, at least on paper, insolvent.

http://en.wikipedia.org/wiki/Toxic_asset

———————————————————————-

Konsolidointiryhmä

1 luku, Yleiset säännökset, 5 §
Konserni ja konsolidointiryhmä
Sen lisäksi, mitä edellä säädetään, tämän lain 16 §:n 4 momenttia sekä 21, 22 ja 65 d §:ää sovellettaessa konsolidointiryhmän emoyrityksenä ja rahoituslaitoksena pidetään, jollei Rahoitustarkastus yksittäistapauksessa toisin määrää, sellaista rahoitus- ja vakuutusryhmittymien valvonnasta annetussa laissa (699/2004) tarkoitettua ryhmittymän omistusyhteisöä, jonka ryhmittymässä rahoitusalan yritysten osuus on mainitun lain 4 §:n 2 momentin 1 kohdassa lasketulla tavalla suurempi kuin vakuutusalan yritysten osuus, ja konsolidointiryhmän tytäryrityksenä sellaista sijoitusrahastolaissa (48/1999) tarkoitettua rahastoyhtiötä ja säilytysyhteisöä, johon konsolidointiryhmän emoyrityksellä on 2 momentin 1 kohdassa tarkoitettu määräysvalta. Rahoitustarkastuksen on ennen edellä tässä momentissa tarkoitettua päätöstä pyydettävä asiasta lausunto muilta keskeisiltä valvontaviranomaisilta.

http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2004/20040700

————————————————————–
Offshore-yhtiö

Offshore-yhtiöllä tarkoitetaan yleensä niin sanottuun veroparatiisiin veronkierron tai muiden syiden vuoksi perustettua yhtiötä. Offshore-yhtiö ei tavallisesti toimi maassa, johon se on perustettu.
Suuri osa maailman yritystoiminnasta on järjestetty osin tai kokonaan offshore yhtiöiden kautta. Tällöin yhtiö perustetaan niin sanottuun veroparatiisiin ja hoidetaan liiketoiminta tämän yhtiön kautta joko veroparatiisissa tai sen ulkopuolella.

* yrityksen voi perustaa muutamassa päivässä

* useimmissa veroparatiisi maissa ei tarvitse tehdä ilmoituksia tuloista ja menoista

* veroparatiisi maissa on täydellinen pankkisalaisuus eikä ko. maa tee yhteistyösopimuksia tai tiedonvaihtoa muiden maiden kanssa

* yhtiölle vuosittainen maksu on vain muutamia satoja dollareita

* yhtiön perustaminen on tuhannen dollarin molemminpuolin
—————————————–
Väliyhteisö, Väliyhtiö

Väliyhteisöiksi katsotaan sellaiset yhteisöt, jotka täyttävät väliyhteisölain (laki ulkomaisten väliyhteisöjen osakkaiden verotuksesta 16.12.1994/1217) 2 §:n 1 momentin edellytykset.
Väliyhteisölain 2 §:n 1 momentin mukaan ulkomainen väliyhteisö on sellainen Suomessa yleisesti verovelvollisen ulkomainen tytäryhteisö, jonka kotivaltiossa yhteisöverotuksen tosiasiallinen taso on alhaisempi kuin 3/5 Suomen yhteisöverotuksen tasosta, mikä nykyisen 28 prosentin mukaisen verokannan mukaan vastaa 16,8 prosentin tosiasiallista verotusta.
————————————————
VS
http://paholaisencasino.com/
Yhteiskunnallinen Think Tank – tulevaisuutta tutkiva Ajattelupaja

http://fi.wikipedia.org/wiki/Y%C3%B6vartijavaltio
http://paholaisencasino.com/absurdistaninsanomat/p......
http://decoy.iki.fi/l-diaries/libertarian-faq-q-29...
http://fi.wikipedia.org/wiki/Minarkismi

Puolueeton (nimimerkki)

Tuki on huono sana kuvaamaan tätä toimintaa. Rehellisempää olisi myöntää, että kyseessä on "ennakkolisäkorko", jonka Suomi maksaa EKP:lle omista lainoistaan. Valtion lainojen nimelliseen korkoon pitää lisätä "Kreikka ja Irlanti" -marginaalit. Ehkä jatkossa hieman "Portugali" -käsittelymaksuja sekä "Espanja" -lainanhoitokuluja. Todellinen korko lienee siten jossain 5-10% välillä.

Henry Bjorklid

Väität siis, että Kreikalle ei ole lainattu Suomesta rahaa? Ja, että rahat saadaan takaisin?
Muut ovat sinänsä tarkoitus taata, (ja vasta myöhemmin maksaa.)

Henry

VeliSynkkä (nimimerkki)

Siirrymme uskoakseni melko pian, romahduksen jälkeen 20 / 80 yhteiskuntaan, 100 MRD n velkataakalla ( 73 % ) nykybudjetista ja korkotasoon jota ei enään säätelekkään EK n Keskuspankki !

NYT maksut ovat vain Promillen murto - osia jotka meitä kohtaavat !

Pelastukoon ken voi !

VeliSynkkä
Tulevaisuutta tutkiva Think Tank - Ajattelupaja
http://paholaisencasino.com/
http://paholaisencasino.com/eunrahoituskriisi/

Vieras (nimimerkki)

"Tukipakettien myöntäminen on järjetöntä"

Jep! Katsotaan vaan niin Suomalaiset pikavippiporvarit ovat ainoita politiikkoja koko Euroopassa jotka onnistuivat ajamaan näin röyhkeän ja häpeilemättömän törkeän rikollisen kusetuksen läpi omassa Eduskunnassaan.

Tämä siitäkin huolimatta että taas kerran jouduttiin rikkomaan EU-sopimuksia ja samalla lähes kaikkia omia lakeja ja asetuksia.

Jep! Rikollisuus jyllää ja Roistot senkun juhlii! Ei Suomea turhaan voida kutsua maailman parhaiten järjestäytyneeksi rikollissyndikaatiksi. Olkaamme siis tyytyväisiä, olemmehan maailman parhaiten järjestäytyneitä roistoja!
Siinä meille sopiva maabrändi!

Pikavippiporvarit, Kokoomus + Kes-KUSTA + Vihreät takasivat ja pikavippasivat lastemme ja lasten lastemme piikkiin MEGALUOKAN pikavipit,-ja näin taluttivat meidät tälle jäisen sohjoiselle korkopommimiinakentälle.

Nyt vaan odotellaan milloin paljastuu että hei näitäkin jo sovittuja takuita pitää nostaa sillä mehän ollaan ihan YKSIN näiden pikavippitakausten kanssa!

Eli katsotaan vaan niin pian tarvitaan tähänkin uutta lisävippiä ja sen jälkeen päästään asiaan, eli missä ja milloin rupeaa seuraavaksi rytisemään. Milloin päästään makselemaan yksin sitä seuraavaa, eli sitä entistäkin jättimäisempää vedätyskierrosta. Huah!

Ne lahjotut hullut sanoivat että "tämä on teille parasta" ja taluttivat meidät keskelle miinakenttää. Piikki on auki! Koko Eurooppa nauraa meille!

Jep! Markkinatalouden nimeen vannovat pikavippiporvarimme ovat valmiita tekemään ihan mitä tahansa ettei markkinatalous toimisi.

VeliSynkkä (nimimerkki)

EI TARVITSE ALISTUA ! EI !

ENTÄ JOS PAKOTETAAN NE DEMOKRATIAAN ELI KANSAN TAHTOON ?
ydinkysymys on; KUKA PÄÄTTÄÄ ?

MINÄ siis tein työelämäaikoinani lähinnä Eurooppalaisille IsoPankeille
( DB Deutsche Bank, UBS, Banco Baribas, Credit Nationale, Credit Suisse, jne... ) erilaisia selvitys ja saneeraus, yritysten ostoja, myyntejä ja vaikka mitä paise - transaktioita.
KOP le ja kumppaneillekin yli 10 vuota !

Mulla oli ratkaisevana etuna se, että mä pystyin johtamaan isojakin neuvotteluja seitsemällä maailmankielellä ( Suomi ja ruotsi ei tässäkohtaa mukana ), mööteissä joissa oli eri Isopankkien pönäköitä pomoja ja koppavia saksalaisia jaranskalaisia juristeja ja vaikka mitä kaikkee.
Voin kertoa että siellä on sitten AINA yksi tai useampia runkkuja sänkipäitä, jotka alkaa YRMYILEMÄÄN helvetin vihamielisesti Puheenjohtajalle.
Aina joku Herman tai Herbert tai HEER Buldogger tai jotain !

Siihen on varauduttava etukäteen ja alettava huutaa äärimmäisen AGGRESSIIVISESTI ! seisomaan nousten HENKILÖKOHTAISIA SOLVAUKSIA!

Myöskin kutsuttava ne kaikki KUUSI ( 6 )maakunnan suurikoisinta turva eli järjestysmiestä paikalle, uhattava poistaa ko. PASKASÄKKI kokuksesta ja osoitetava heille kohde, jonka pojat opetetun mukaisesti piirittävät TIIVIISTI !
Ja jätettävä kyseiset hemmot sen runkun huutajan selän taakse! HURRAH !

Olisittepa nähneet osanottajien ILMEET!

Lisäksi mä tunsin n. 10 maan yrityslainsäädännön erittäin hyvin, koska mä olen aina ollut kiinnostunut ajatteluhistoriasta, filosofiasta ja kulttuuristakin. Lakiteksti on helvetten mielenkintoista. ON SE !

Lakia mä aloin luken jotain 16 vuotiaana ja voin kertoa että mikään ei ole ÄLYLLISESTI niin mielenkiintoista kuin katsoa mitä konstellaatioita lainlaatijat on mihinkin tilanteesen ajatelleet

Erityisesti Saksalaiset joilta löytyy KEVYESTI 129 sanainen lause ! Hehee...

Erityisenä osaamisalueena mulla oli Pankin Ryöstäjät, eli herrahenkilöt jotka olivat yksi tai muiden kanssa kavaltaneet, pettäneet, huijanneet, ja röhnineetkin yhdeltä tai useammalta pankilta valtavia summia !

Ja hävinneet ulkomaille tietty rahojen kanssa.

Meitä oli lopulta kolme Independent kontrahtööriä, emme ryhmänä vaan kukin yksin, jotka teimme etsi, selvitä, nakita ja häkitäkkin hommaa maailmanlaajuisesti.

Oli kyllä kolme muutakin aikaisemmin, mutta yksi meni Bosniassa räjähdeansaan ( 10 kiloa plastikkia, laser heräte ) , toinen otti matsia puukon kanssa ja hävisi ja kolmas tippu epäselvissä olosuhteissa Singaporessa pilvenpiirtäjän 82 kerroksesta juovuksissa katuun!
MÄTS ! :-( Hyäh ja PYÄH !
Se oli mun hyvä badi ja raivoraitis tyyppi, kun ei enään haima kestäny dokaamista
No, aikas nopeesti nää pahiksetkin sitten sai sniperilta terveisiä, eli pahikset saavat palkkansa niinkus kuuluukin . ;-)

Soitto tuli aina Pankin johtokunnasta mulle silloin kun kaikki mahdollinen oli jo tehty, viranomaiset täysymmällään, kirjanpito poltettu, tehdas palanut ja vakuutusrahat nostettu ja TILINTARKASTAJAKIN AMMUTTU ! Siis OIKEESTI !
KAIKKEE PERKELETTOA !

Toisella näistä kollegoista, sillä Isokolkolla Sakulla oli semmonen taipumus että se oli väkivaltanen. Aina kun se oli vähänkin viinaksissa niin eikus heti poraamassa jonkun kykiluissa. Se jopa muutaman kerran muakin vähän haasto jossain Baarin pikkutunneilla.

Sillä oli semmonen tehokas neuvottelutaktiikka, et kun se lopulta löysi tän kulloisenkin karanneen paskasäkin, niin se ripusti sen alastomana ikkunasta roikkumaan, yläkroppa ulkona ja jalat sisäpuolella harallaan ja perse pystyssä.
Sillä oli semmonen KALASHNIKOV ja se tunki sen piipun puolimetriä tän pahiksen peräsuoleen ja yhdisti narun liipasimeen ja toisen pään jätkän kaulaan.
Idea oli siinä et se naru oli kireellä ja kundi joutu jännittämään yläkropaa tai muutoin olis tullu rynkkyhalvaus !

Verta tuli perseestä solkenaan että lotina vaan kuulu ja jätkä ähki kun sika teuraspukissa. ( Kauheen sivistymätöntä ) Helvette !!

AINA kuulemma tuli viimeistään viidentoista minuutin paikkeilla numerotilin koodit ja pankit ja kiinteistörekisterit, lentokoneet, jahdit ja vaikka mitkä Kreikan saaariston salapiilotkin! JEP.

Tuli ihan vaan mieleen että JOS ihan oikeesti on kaksi vaihtoehtoa:

1. Antaa Runkuille ( Kolmen kopla ) tai niitten reinkarnaateille jatkomandaatti TAI

2. Pistää ulkoparlamentaarista eforttia peliin niin kumpi toimisi tehokkaammin ?

Puhun nyt kansalaistottelematomuudesta, kuten:

A. Kaikki parkkeeraa autonsa keskustaan puskuri puskuriin kiinni siten etä joka neliömetri on jalkakäytäviä ja ajoratoja myöten täynnä isoja ja pieniä autoja esim. 100 000 autoa per isot kaupungit. OK?

b. Toinen vaihtoehto olisi ihan vaan kotiinjäänti SAIRASTAMAAN siksi kunnes runkku hallinto ja poliitikot vakuuttavat saneerauksen totetuvan seuraavina lähipäivinä.

Mitä nousee ?

Ja selvyyden vuoksi: OLEN EHDOTTOMASTI JA TÄYSIN VASTAAN MITÄÄN AUTONPOLTTAJAISIA JA MUITAKAAN POLIITTISIA KOLHIMISIA TAI YKSITTÄISIÄ VOIMISTELUJA!

Ainoa heti toimiva periaate on, että kun tehdään jotain niin järjestetään 100x ylivoima joka kyykkää heti vastapuolen. OK?
ESIMERKKI !
Mä tuun kaikkien kanssa toimeen ja erityisesti KOPPALAKKIJÄTKIEN jotka johtaa ARMEIJAA, tilasin usein sotilaspiirin kenun paikalle ja esitin IDEAN: Pieni kaupunkisotaharjoitus; Vahvistettu erikoisjoukkojen Pataljoona paikalle + PANSSARIKOMPPANIA.
Osoite on se ja se ja RAHAT ON TÄSSÄ!
Attaseasalkku turvoksisssaan käytettyjä Swiss Franks, Deutshe Marks, Dollareita, Puntia ja mitä lie.

No pojat tuli aamukuudelta reippaasti ja pirunmoisella rytinällä paikalle, tyhjensi talon, teki asemat hiekkasäkeillä ja pisti sinne asemiin raskaat IT - konekiväärit. JEP

Talon kulmalla mörisi kussakin kolme T 82 Panssarivaunua n. 45 LTR n suorasuihkutus diiseleillä.
Jyrinä meni Helvetten tehokkaasti kellarin kautta suoraan sen nakitettavan paskasäkin hermoon ja ulos tultiin aina alta kuuden tunnin. Jep.

Tiivistelmä ! Ihmisten pahoinpitely on vulgaariä, Brutaali voimannäyttö on viesti jonka jokainen ymmärtää syvällisesti !

VeliSynkkä
Tulevaisuutta tutkiva Think Tank - Ajattelupaja
http://paholaisencasino.com/
http://paholaisencasino.com/eunrahoituskriisi/

MarkkaMarttaSysiSuomalainen (nimimerkki)

Mitä tästä kaikesta opimmekaan; Suomen pahin virhe on ollut liittyä EU:iin ja ottaa euro käyttöönsä. Siitä päätöksestä ei ole seurannut missään vaiheessa mitään hyvää ja alamäki jatkuu jatkumistaan. Markka-aika toi vakautta ja onnea, kun taas nyt ollaan suuntaamassa näillä takauksilla ja lainoilla itsemme konkurssiin, josta seuraa luultavasti itsemurhavyöhy, koska talous kärsii, lapset näkee nälkää, työtä ei ole ja jossain vaiheessa luultavasti toimeentulotukimahodollisuuskin poistetaan, koska valtiolla ei ole siihen varaa. Eduskunnan jäsenet uivat toistaiseksi rahassa ja kansa enemmän ja enemmän omassa ja lähipiirinsä itkussa. Mahdollisuus vähäiseenkin onneen on alettu meiltä ryöväämään ja kaikki kiitos kuuluu heille, jotka tekevät puolestamme entistäkin huonompia päätöksiä.

Toimituksen poiminnat