Olli Immonen Kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Oulusta

Uljas uusi Eurooppa – EU-kritiikkiä

Sain muutama päivä sitten eräältä sukulaiseltani käsiini tohtori Keijo Korhosen kirjan Itsenäisyyden lyhyt historia ja EU-Suomen koko kuva (2007). Kirjassaan Korhonen pohtii suomalaisen EU-eliitin toimia suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan sekä yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden ja ihmisten tasa-arvon romuttamiseksi. Tarkoitukseni on ollut lukea kyseinen kirja jo paljon aikaisemmin, mutta syystä tai toisesta kirjan lukeminen on siirtynyt aina myöhempään ajankohtaan.

Korhonen esittää kirjansa alussa yhtäläisyyksiä Aldous Huxleyn vuonna 1932 julkaistun Uljas uusi maailma -kirjan kuvitteellisen maailman ja EU:n välillä. Huxleyn kirjan maailma on totalitaristinen yhtenäisvaltio, jossa ihmisen tuotteistaminen on viety äärimmilleen.

Huxleyn kuvaaman ”Keski-Lontoon hautomis- ja olouttamiskeskuksen” nimikilvessä on maailmanvaltion tunnuslause ”Yhtenäisyys, samanlaisuus ja lujuus”. Tunnuslause on kuin suoraan EU:n keskuksesta, Brysselistä. Kuljemme kohti yhtenäistä EU:n liittovaltiota, jossa Euroopan valtioiden itsemääräämisoikeus ja erilaisuus ovat kirosanoja. Kaarle Suuri, Napoleon ja Adolf Hitler ovat yrittäneet jo ennen EU:ta luoda yhtenäistä Eurooppaa. Tässä he ovat kuitenkin epäonnistuneet.

Huxleyn yhtenäisvaltiossa yksilön on alistuttava yhteiskunnan määräämään tasapainoon. EU:ssa jäsenvaltioiden on alistuttava ylikansallisen yhteisön eli EU:n määräämään tasapainoon. Huxleyn maailmassa kansalaisille säädettiin kulutusvelvollisuus. EU:ssa ei ole vielä toistaiseksi kulutusvelvollisuutta, mutta uskon, että nykykehityksellä se voi olla vielä joskus arkipäivää. Suomessa ja monissa muissa maissa päättäjät ovat kuitenkin jo ohjailleet vahvasti ihmisten kulutusta.

Huxleyn kirjassa kuvatussa uljaassa uudessa maailmassa halveksitaan kaikkea vanhaa, mikä kuulostaa aivan EU-eliitin ajattelulta. Huxleyn kirjan Opettaja toteaa: ”Emme halua, että vanha vetää ihmisiä puoleensa. Haluamme, että he pitävät uudesta”. EU:ssa kansallisuusaate ja kansallistunne ovat kaikkein vaarallisimpia asioita, ja ne on korvattava yhtenäisellä Eurooppa-aatteella. EU-eliitti yrittää tuhota kansallisuusaatteet avaamalla valtioiden väliset rajat, lisäämällä ihmisten muuttoliikettä maasta toiseen ja sotkemalla erilaiset kulttuurit keskenään.

Huxleyn kirjassa maailmanvaltaan oloutettu henkilö toteaa, että on noudatettava pelin sääntöjä: ”Jokainen kuuluu lopultakin jokaiselle”. EU:ssa pienet maat kuuluvat Unionille. Unioni taas kuuluu suurille maille, kuten Ranskalle ja Saksalle.

Huxleyn kirjan Johtaja opetti, että onnen salaisuus on sopeutuminen siihen, mitä jokainen on saanut tehtäväkseen. Suomi onkin onnensa kukkuloilla, sillä se on mallioppilaan tavoin sopeutunut kaikkiin Brysselin säädöksiin ja määräyksiin. Suomen nykyisen valtiovallan mielestä Suuri ja Mahtava EU tietää parhaiten muun muassa kurkun käyryyden, varisten ja susien rauhoittamisen, vehnänsiementen koon, sallitut kylvöajat, rekka-autojen lavan leveyden, tomaatin vähimmäisläpimitan ja puutarhakompostin rakentamistavan. Näiden voidaan toki ajatella olevan pieniä asioita, mutta ei lista tähän lopu. Lisäksi EU tietää Suomen kansaa paremmin, mikä on Suomelle hyväksi ulkomaankaupassa, raha- ja korkopolitiikassa, valuuttapolitiikassa, ulko- ja turvallisuuspolitiikassa, sosiaalipolitiikassa, veropolitiikassa ja Suomen suhteissa Venäjään.

Kehittymässä on uljas uusi Eurooppa.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Herätkää! (nimimerkki)

"Tammikuun 22 pnä 1870 Albert Pike ja eräs hänen kansainvälinen salaliittokumppaninsa Giuseppe Mazzini julkaisivat suunnitelman joka johtaisi uuteen maailmanjärjestykseen. Tämä suunnitelma pidettiin vapaamuuraripiireissä hyvin salaisena ja sen tunsivat vain okkulttiset valaistuneet salaliittokumppanit. (Tämä tieto on peräisin Doc Marquis’in kirjasta, joka oli entinen lusiferisti. Hänen kirjansa nimi on ”Secrets of the Illuminati” (Illuminaatin salaisuudet) ja se paljastaa paljon aikaisemmin kätkettyjä yksityiskohtia, jotka olivat tunnettuja vain illuministeille).

Salainen Pike’n suunnitelma maailman hallitsemiseksi ennusti, että tarvitaan kolme maailmansotaa. ... Piken suunnitelma kaataa juutalaiskristillinen Vanha Maailman Järjestys ja vahvistaa satanistinen Uusi Maailman Järjestys edellytti sotaa. Kuitenkaan tämä sota ei ollut sellaista sodankäyntiä, jota maailma oli jo nähnyt historiassa. Tämä sota oli oleva paljon laajemmassa mittakaavassa kuin mitä historia oli milloinkaan kirjannut. Tämä sota tulisi olemaan globaalinen eli maailmanlaajuinen.
Tämän Pike’n kolmen maailmansodan suunitelman (Tammikuu 22. 1870) yksityiskohdat UMJ:n vahvistamiseksi, ovat seuraavat: ..

I. Ensimmäinen maailmansota suunniteltiin, jotta tsaarin hallitus Venäjällä kukistuisi lopullisesti ja täydellisesti. Venäjän uusi hallitus tulisi olemaan ateistinen ja militaristinen. Lisäksi Pike määritteli, että tämä uusi Venäjän hallitus oli oleva kommunistinen. ...
II. Toisen maailmansodan ennustettiin alkavan Ison Britannian ja Saksan välillä. Kuitenkin yksi tämän sodan suunnitelluista tuloksista oli vahvistaa uutta kommunistista Venäjän hallitusta niin, että se voisi heikentää ja tuhota toisia hallituksia ja uskontoja.

Historia kertoo, että toinen maailmansota todellakin toteutti tämän tavoitteen. Sota alkoi kun Saksa valtasi Puolan, saaden Ison Britannian julistamaan sodan itselleen. Hyvin pian kolmen vallan liitto perustettiin käymään tätä sotaa. Mustan magian okkultistit yhdistyivät, kun Saksa liittoutui Italian ja Japanin kanssa; Valkoisen magian okkultistit liittyivät yhteen, kun Iso Britannia liittoutui Yhdysvaltojen ja Venäjän kanssa. Älä anna pettää itseäsi. Tämä sota käytiin kahden UMJ-voiman välillä, akselivaltojen ”pahan” liiton ja liittoutuneiden valtojen ”hyvän” liiton välillä; Sota oli mustan magian voimien sotaa valkoisen magian voimia vastaan. Palaamme tähän asiaan syvällisemmin myöhemmin.
Selvästikin Pike’n näky toisesta maailmansodasta, joka rakentaisi venäläisestä kommunismista supervallan, toteutui hätkähdyttävässä määrässä. Historioitsijat ovat aina olleet ymmällään siitä kuinka Churchill ja Roosevelt saattoivat luovuttaa koko Itä-Euroopan Venäläisille, vaikka voimasuhteet olivat selkeästi venäläisiä vastaan. Selvästikin kun Churchill ja Roosevelt luovuttivat koko Itä-Euroopan Venäjälle, Venäjän kommunistihallitus ... lopullisesti muuttui supervallaksi juuri kuten Pike’n näky oli ennustanut. Ja älkäämme unohtako, että toinen maailmansota oli antanut Venäjälle kykyjä, joita se ei ollut omistanut ennen sotaa. Emme vain rakentaneet venäläistä sotavoimaa peloittavalle tasolle vaan rakensimme myös kokonaisia tehtaita Moskovasta itään, jotka antoivat Venäjälle nopeasti teollisen perustuksen. Vaikkakin Venäjä oli maksanut kalliin hinnan ihmishenkinä sodan aikana, se oli konfliktin jälkeen supervalta. Kiitos Rooseveltille, Venäjä saattoi jatkaa uudella sotilaallisella ja teollisella perustuksellaan.

Nyt tiedät, että vapaamuuraripresidentti Roosevelt antoi tämän alueen Venäjälle vain juuri siksi, koska hän oli uskollinen Pike’n näylle vuodelta 1870! Et koskaan tule lukemaan tätä tosi historiaa mistään kirjoistasi!
III. Kolmas maailmansota ennustettiin syttyvän Juutalaisuuden ja Islamin välille. Tämä profetia on monella tapaa uskomaton alkaen sen ymmärtämisestä, että tämä profetia kolmannesta maailmansodasta ilmestyi vuonna 1870, aikana jolloin Israelia ei ollut olemassa kansana ja jolloin ei kukaan, paitsi fundamentalistiset Raamattuun uskovat kristityt uskoivat, että se milloinkaan tulisi enää olemaan olemassa.

Monelle voi olla ylivoimainen shokki, että kaksi edellistä maailmansotaa on täysin järjestettyjä.
Tämä on mahdollista globaalin salaseurojen kautta, kutsuttakoon näitä seuroja yhteisnimellä illuminati.

Albert Pike oli/on mm. vapaamuurarien eräänlainen jumala, ja saatananpalvoja, joka 1871 kirjoitti tällaisen kirjeen, missä hän kertoi, että täytyy tulla 3 maailmansotaa ja miten ne järjestetään.
Suora lainaus hänen kirjoituksestaan vuodelta 1871:

"Following are apparently extracts of the letter, showing how Three World Wars have been planned for many generations.

"The First World War must be brought about in order to permit the Illuminati to overthrow the power of the Czars in Russia and of making that country a fortress of atheistic Communism. The divergences caused by the "agentur" (agents) of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions." 2

Students of history will recognize that the political alliances of England on one side and Germany on the other, forged between 1871 and 1898 by Otto von Bismarck, co-conspirator of Albert Pike, were instrumental in bringing about the First World War.

"The Second World War must be fomented by taking advantage of the differences between the Fascists and the political Zionists. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm." 3

After this Second World War, Communism was made strong enough to begin taking over weaker governments. In 1945, at the Potsdam Conference between Truman, Churchill, and Stalin, a large portion of Europe was simply handed over to Russia, and on the other side of the world, the aftermath of the war with Japan helped to sweep the tide of Communism into China.

"The Third World War must be fomented by taking advantage of the differences caused by the "agentur" of the "Illuminati" between the political Zionists and the leaders of Islamic World. The war must be conducted in such a way that Islam (the Moslem Arabic World) and political Zionism (the State of Israel) mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view. This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time." 4

Albert Pike oli ziionisti, heidän suunnitelmansa ovat toteutuneet valitettavan hyvin, mutta 3 maailmansota voidaan estää, mikäli tarpeeksi moni ihminen herää tiedostamaan mistä on kysymys.

COMMITTEE OF 300 ELI KOLMESATAA MIESTÄ
300:n komitea perustettiin vuonna 1729 Britannian Itä-Intian Kauppakomppanian toimesta hallitsemaan kansainvälistä pankkitoimintaa, poistamaan kansainvälisen kaupan esteitä ja tukemaan oopiumikauppaa.
Järjestön perustajia olivat Euroopan tärkeimmät merkantilistiset aatelissuvut, muun muassa Guelphit, Grosvernorit, Hannoverit, Oranialaiset ja Oldenburgit, siis "juutalaiset" suvut. Siten on selvää, että 300 miestä oli jo alusta alkaen eräs kasaariylimystön vallankäytön ja hallinnan instrumentteja.
Tavoitteena yhden ja ainoan maailmanhallituksen luominen - Uusi Maailmanjärjestys; Mukana ovat muun muassa. seuraavat kasaarijuutalaiset pankkilaitokset:
Rothschildien Englannin Pankki, Baring Brothers Pankki, Rothschild & Sons, Kuhn Loeb & Co. (Jacob Schiff), M. M. Warburg, Gesellschaft, Lazard Brothers Pankki, Isreal Moses Seif Pankki, Lehmann Pankki, Rockefeller Chase Manhattan Pankki, ja Goldman Sachs Pankki.

PYÖREÄN PÖYDÄN RYHMÄ

300:n komitean jäsen Cecil Rhodes perusti "Pyöreän pöydän" helmikuun 5. päivänä vuonna 1891. Perustajajäseniä olivat Stead, Lord Esher, Lord Alfred Milner, Lord Rothschild ja Lord Arthur Balfour. Ryhmän päämäärä oli edesauttaa Brittiläisen Imperiumin ja englannin kielen levittäytymistä ympäri maailmaa. Rhodesin kuoleman jälkeen "Pyöreä pöytä" joutui hänen rahoittajansa, Lord Rothschildin, eli juutalaiseliitin ts. kasaarieliitin, valtaan. Pyöreä pöytä (Round Table Group) on suurteollisuudenharjoittajien ja suurpankkiirien sisäpiirijärjestö, joka on vaikuttanut suuresti mm. Euroopan Unionin syntyyn. Sitä hallitsevat Rothschildien ohella kasaarijuutalaisten, Schiffin, Warburgin, Guggenheimin, Rockefellerin ja Carnegien perheimperiumit. Pyöreästä Pöydästä syntyivät myöhemmin Royal Institute of International Affairs (RIIA), Council on Foreign Relations (CFR), Institute for Advanced Studies (IAS), Deutsche Gesellschaft für Auswärtige Politik (DGAP).

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS (CFR) ELI ULKOMAANSUHTEIDEN NEUVOSTO

Perustettiin Pyöreän Pöydän yhteispäätöksellä vuonna 1921. Rahoittajana toimivat Rockefellerit. Tärkeimmät sen perustamisessa mukana olleet henkilöt olivat kansainväliset kasaarijuutalaiset pankkiirit J. P. Morgan, John D. Rockefeller, Paul Warburg ja Jacob Schiff, joka oli eurooppalaisen pankkiiri Rotschildin pääedustaja Yhdysvalloissa.
Vaikutusvaltaisin CFR:n jäsen kautta aikojen on ollut George Bush, joka oli 1977 CFR:n puheenjohtaja. Järjestön sisäpiiriä kutsutaan nimellä "Skull & Bones Order".

SKULL & BONES ELI ULKOMAANSUHTEIDEN NEUVOSTON SISÄPIIRI

William Huntington Russel ja Alfonso Taft perustivat salaseuran Yalen yliopistossa vuonna 1833. Vuonna 1856 salaseura liitettiin osaksi Russel Trustia. Skull & Bones muodostaa CFR:n sisäpiirin. Siihen kuuluvat seuraavat suuret suvut: Rockefeller (Standard Oil), Harriman, Weyerhauser, Sloane, Pillsbury, Bush, Davison (J. P. Morgan) ja Payne(Standard Oil). Osa Skull & Bonesin jäsenistä ovat kuuluneet myös "Jason Societyyn". The Order of Skull & Bones

BILDERBERGER RYHMÄ

Committee of 300 perusti bilderberg - järjestön toukokuussa 1954 virallisesti Hollannin prinssi Bernhardin aloitteesta. Ryhmä sai nimensä siitä, että ensimmäinen kokous pidettiin Hotel de Bilderbergissä Oosterbeekissä. Bilderberger-ryhmään kuuluu noin 100-120 läntisen maailman vaikutusvaltaisinta finanssimiestä, suuryrittäjää ja poliitikkoa. Tohtori Karl Steinhauser kuvaa kirjassaan "EU huomispäivän super- Neuvostoliitto"
Prinssi Bernhard on todennut, että kyseisen ryhmän päämääränä on saada aikaan "globaali maailmanhallitus

VALVONTA JA HALLINTA

Kasaarimafia on muiden instrumenttiensa lisäksi vaikuttanut myös 300:dan miehen välityksellä alla mainittuihin asiantiloihin:

NATO ja Amerikan Yhdysvaltain asevoimat ovat ns. Uuden maailmanjärjestyksen väkivaltakoneistona, jota voidaan käyttää pelotteena niskuroivia valtioita esim. (Serbia, Irak, Iran, jne.) vastaan.
(Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden osasto NSA on jo ottanut tehtäväkseen koko maailman elektronisen viestinnän seuraamisen).

Laaja-alaisten tiedotusvälineiden alistaminen Uuden maailmanjärjestyksen edistämiseksi. Tiedotusvälineiden hallinta mahdollistaa "yleisen mielipiteen" manipuloinnin, viholliskuvien synnyttämisen ja totuuden monopolisoinnin. Tällä hetkellä noin 90% kaikista maailman viestimistä on hyvin pienen eliitin, kasaarien omistuksessa (mm. Murdoch).

Hallitsemalla kielenkäyttöä ja muuttamalla sanojen merkitystä voidaan hallita ihmisten ajattelutapaa. Järjestelmän vastaiset ihmiset pyritään leimaamaan tiedotusvälineissä terroristeiksi, rasisteiksi, mielisairaiksi, tyhmiksi, yksinkertaisiksi tai vanhanaikaisiksi.

Kyseisen eliitin tai mafian poliittisia instrumentteja - joista osa on jo yllä mainittu - ovat (muutamia mainitakseni) mm.: Bilderberg-ryhmä, vapaamuurarijärjestöt, CFR (The Council of Foreign Relations), TC (The Trilateral Comission). Näiden mainittujen yläpuolella on kuitenkin kasaarien salainen eliitti toisin sanoen ylinjohto, joka koostuu juutalaisesta vapaamuurarijärjestöstä (B´nai B´rith) ja sen taistelujärjestöstä (ADL)

kasaarieliitti on onnistunut muun muassa 300:n komission välityksellä seuraavissa tavoitteissaan:
Valtioiden ja kansojen itsemääräämisoikeuden ja taloudellisen riippumattomuuden tuhoaminen kytkemällä ne joko vapaaehtoisesti tai pakolla osaksi globaalia markkinatalousjärjestelmää (EU)ja ajamalla alas paikallinen (maatalous)tuotanto, jolloin ne tulevat riippuvaisiksi muusta järjestelmästä sekä yksityistämällä palveluita valtiollisilla-, sosiaali-, ja terveyssektoreilla.

Heillä (eliitillä) on nyt hallinnassaan Israel, EU ja USA mahdollista tulevaa suursotaa varten. Aasian maiden SCO (Sanghai Cooperation Organization) kehittyy Israelille, EU:lle ja USA:lle vastavoimaksi. Mutta se ei ole vielä riittävän kypsä. Tästä syystä sionistit eli juutalaiseliitti tahtoo aloittaa kolmannen maailmansodan ennen kuin SCO on tullut voimakkaaksi. SCO:n jäsenmaita ovat: Kiina, Venäjä, Kazakstan, Kirgisia, Tadzikistan ja Uzbekistan. Iran on nyt ehdokasjäsenenä

Ylikansallinen tajunnantäyttöteollisuus ja mediaan sisäänrakennettu piiloviestintä takaa kansallisten identiteettien hämärtämisen. Kansalliset identiteetit on korvattava globaalilla identiteetillä. Kansalaisuus korvataan kuluttajuudella.

Massojen suunnitelmallinen tyhmistäminen ja tylsistäminen viihteen avulla tekee massoista vaarattomampia. Kansojen henkistä rappeuttamista edistää, taide-, kulttuurielämän ja sosiaalipsygologian suorastaan perverssit virtauksia.

Kansallisten identiteettien tuhoamista helpottavat suuret kansainvaellukset ja rotujen sekoittaminen. Monikulttuurista, monirotuista yhteiskuntaa tuetaan kaikin mahdollisin keinoin sekä julkisella propagandalla että piilovaikuttamisella (esim. viihdeteollisuus).

Kolmannen maailman todellisiin ongelmiin ei puututa, jotta kansainvaellukset jatkuisivat. Erään YK:n suunnitelman mukaan Eurooppa tarvitsee 150 miljoonaa siirtolaista Afrikan ja Aasian maista. Kun ihmisten juuret on tuhottu, heille on helppo syöttää keinotekoinen "globaali" identiteetti.

Tiivistettyn 300:n hierarkia voidaan esittää seuraavasti: Ylimmän huipun muodostaa kasaarimafia, johon kuuluvat mm. kasaaripankkiirit, rabbiinit, kasaaripoliitikot ja eri asteiset virkamiehet. Kyseiseen mafiaan toisin sanoen eliittiin kuuluvat kaikki kasaaripankkiirit, esim. ne suvut, jotka onnistuivat huijaamaan ja ryöstämään kansoja kansainvälisen pankkilaitoksen avulla. USA:n keskuspankki The Federal Reserve on kasaarien kansainvälisten pankkien omistuksessa ja on varmasti maailmanhistorian kannattavin huijaus, jonka turvin kasaaripankit ovat saaneet tähtitieteelliset varat. Näitä sukuja ovat esim. jo mainitut: Rothschildit, Warburgit,jne..

"Tammikuun 22 pnä 1870 Albert Pike ja eräs hänen kansainvälinen salaliittokumppaninsa Giuseppe Mazzini julkaisivat suunnitelman joka johtaisi uuteen maailmanjärjestykseen. Tämä suunnitelma pidettiin vapaamuuraripiireissä hyvin salaisena ja sen tunsivat vain okkulttiset valaistuneet salaliittokumppanit. (Tämä tieto on peräisin Doc Marquis’in kirjasta, joka oli entinen lusiferisti. Hänen kirjansa nimi on ”Secrets of the Illuminati” (Illuminaatin salaisuudet) ja se paljastaa paljon aikaisemmin kätkettyjä yksityiskohtia, jotka olivat tunnettuja vain illuministeille)

Salainen Pike’n suunnitelma maailman hallitsemiseksi ennusti, että tarvitaan kolme maailmansotaa. ... Piken suunnitelma kaataa juutalaiskristillinen Vanha Maailman Järjestys ja vahvistaa satanistinen Uusi Maailman Järjestys edellytti sotaa.

Pike’n näyt vuodelta 1870! Et koskaan tule lukemaan tätä tosi historiaa mistään kirjoistasi!
III. Kolmas maailmansota ennustettiin syttyvän Juutalaisuuden ja Islamin välille. Tämä profetia on monella tapaa uskomaton alkaen sen ymmärtämisestä, että tämä profetia kolmannesta maailmansodasta ilmestyi vuonna 1870, aikana jolloin Israelia ei ollut olemassa kansana.

Kaksi maailman sodista on jo käyty!

Herätkää! (nimimerkki)

Jordan Maxwell - You are property of the Rothschild family!
http://www.youtube.com/watch?v=jlOUXWQP-KM&feature...

Rockefeller vs Rothschild - The global elites have a dispute over their plans to enslave the world
http://www.youtube.com/watch?v=XOV-s_qFQdY

(2008)
Kansojen loppu. Elokuva EU-liittovaltiosta:
tekijä We are the change ireland.-eli 'Me olemme muutos, Irlanti'.
Irlanti ei ensin hyväksynyt Lissabon sopimusta, joka on
Euroopan unionin perustuslaki-sopimus ja luo EU-liittovaltiolait voimaan.
Tässä elokuva siitä internet-videona:
http://video.google.com/videoplay?docid=-429177048...
Otteita elokuvasta:
Jens-peter Bonde:
"Sarkozy määräsi tekemään 'mini-sopimuksen', joten Lissabonin sopimukseen muutettiin kirjasinten,eli tekstin koko pienemmäksi, ja silloin he saivat jopa 8500 uutta sanaa mahtumaan lisää aiemmin liian suurena olleeseen sopimukseen."
"EU sopi pääministerien kanssa että sopimusta ei pistetä kansanäänestykseen missään, ja sitä he yrittivät myös Irlannissa.Mutta irlantilaiset oli liian itsenäisiä sellaiseen menettelyyn."
"Pääministerit jotka nämä sopimukset ovat allekirjoittaneet eivät ole KOSKAAN LUKENEET NIITÄ SOPIMUKSIA." ( Suomessa Matti Vanhanen, Bilderberg-ryhmä. )
"Sopimus on ollut käytännössä mahdoton lukea ennen päättämistä, ja 'luettava' versio on ollut tarkoitus julkaista vasta kun sopimus on hyväksytty."
"Laval-tapauksessa Ruotsissa EU vaati Ruotsin hyväksymään sen että kaikki muualta maailmasta tulevat työntekijät saa tehdä maassa työtä OMAN MAANSA PALKALLA, eli halvemmalla palkalla. Nyt Lissabonin sopimus tuo tämän voimaan koko Euroopassa. Eli tällä tavalla lasketaan palkat kaikissa EU-maissa."
Bonde edelleen:
"Jo nyt EU:sssa , jos olet epäilty terrorismin perusteella, voit joutua vaikka Espanjan tai Englannin oikeuteen omasta maastasi,ainoastaan jos nämä maat sitä pyttävät. Eli et saa minkäänlaista mahdollisuutta puolustaa itseäsi oman maasi oikeudessa."
"EU-tuomioistuin tulee päättämään KAIKESTA Lissabonin sopimuksen jälkeen."
"Jopa uskonnonvapauteen puututaan Lissabonin EU-liittovaltiosopimuksessa."
jatkuu sama elokuva:
"Salaisilla työryhmillä on suuri valta mm. lakien luomisessa, ja niiden asiakirjat salataan kokonaan.
"Euroopan parlamentissä pienien maiden valta vähenee entisestäänkin Lissabonin sopimuksen myötä."
oma mielipide:
Koko homma vaikuttaa vain vallansiirrolta Euroopan valtaeliitille, ja mm. pohjoismaiden alasajolta. EU ottaa vallan ja isot maat= niiden raha-eliitti määrää.
Kansojen loppu elokuva:
MEP (Member of European Parliament, euroopan parlamentin jäsen)Bonde:
"Edes MEPpinä en omaa oikeutta nähdä työryhmien asiakirjoja."
"Ainoastaan Euroopan Komissio voi ehdottaa lakeja. Eli KUKAAN joka on 'vaaleilla VALITTU'(=elected), EI VOI ehdottaa lakeja Euroopan unionissa."
"Euroopan Parlamentilla, (eli vaaleilla valitulla henkilöillä) ei ole valtaa tehdä muutoksia lakeihin."
"Euroopan Komissio on 27 henkilöä, joilla on valta päättää jopa oman valtansa lisäämisestä. Heidän tukenaan on salakähmäinen työryhmä-systeemi, joiden koko toiminta ei ole julkista."
"Kauheuksien EU esitellään ulospäin kaikkien etuna ja rauhan puolesta olevana."
"Tärkeysjärjestyksenä esim. kriisissä on ensin mahtavimmat maat, kuten Ranska,Saksa,Englanti ja Italia, muut tulevat 'niiden jälkeen'..."
" 'Euroopan-Yhdysvalloista' mainintaa..."
" Jopa 12 valtion vastustus EU:n Ministerineuvostossa EU:ssa voi olla riittämätön estämään uuden lain voimaantulon.Kuitenkin käytännössä Saksa ja Ranska pystyvät kahden muun valtion kanssa estämään lait lähes aina, jos haluavat, koska laeista päättämisessä otetaan huomioon valtioiden asukasluku. Eli siis Saksa ja Ranska voivat käytännössä usein helposti pystyä estämään halutessaan, jopa 23 jäsenvaltion haluaman päätöksen."
Kansojen loppu - EU ottaa vallan / Lissabonin Sopimus.
(Elokuva EU-liittovaltiosta):
"Pohjois-Amerikassa Uuden maailmanjärjestyksen- politiikkaa,
mm. Amero Euro-valuutan tapaan Pohjois-Amerikan Unionissa, johon suunnitellaan Meksikoa, USA:ta ja Kanadaa."
( 1:07 )
" World Federalist Association - WFA- maailman liittovaltio yhdistys- avoimesti ajaa yhden maailmanhallituksen politiikkaa."
(mm. Cronkite)
"EU:n piirissä jopa avoimesti demokratian vastaistakin lausumaa.."
"EU:ta kritisoivia on jo yritetty leimata jopa mielenvikaisiksi, ja monella tavalla yritetään pakottaa ihmiset hyväksymään EU-liittovaltio. Valta pitää palauttaa ihmisille."
wacIRELAND.org
Suomessa tämä on myös ikävästi nähtävissä. Lissabonin sopimuksesta totuutta kertovat viestit aina tai melkein aina poistuvat hyvin nopeasti keskusteluista, eli tämä on täysin 'Stasi'-politiikkaa, tai -sensuuria, jollaista ei luulisi demokratiassa olevan. Koko EU-tasolla on todella törkeää, että nyt kun Irlanti hylkäsi Lissabonin liittovaltio-EU-sopimuksen , niin Bilderberg-kokouksen jälkeen Lissabon sopimus KUITENKIN ajetaan voimaan. Irlannissakin järjestettiin uusinta-vaalit, kun äänestivät 'väärin'.
Tämä on täysin diktatuuri-politiikkaa, jossa ei kunnioiteta kansan tai äänestäjien tahtoa.

Tässä Sarkozy ja Barroso 'aivopesevät' ja propagoivat vaatien yhtä maailmanvaluuttaa, yhtä maailmanhallitusta, ja kriisiä, jotta saadaan 'uusia ratkaisuja'.

http://www.youtube.com/watch?v=a7D21rPpBrk

Onko mitään järkeä olla mukana EU:ssa jossa tällaiset henkilöt on päättämässä? Suunnittelevat ja ajavat jotain kriisiä, lamaa, talouskriisiä, talouslamaa, jotta saavat ajettua jonkin yhden maailmanvaluutan ja mitä lie vielä muuta kohti yhtä maailmanhallitusta, eli diktatuuria.

PS. mikrosiru on myös EU:n ohjelmassa. Jokaiselle mikrosiru, korvaamaan raha. Ja kun rahaa ei ole, kaikki toimii sirukortin 'valuutalla', niin niiden jotka kontrolloivat mikrosiruja, on helppo kontrolloida kaikkea. Jos protestoit , niin mikrosirusi ei annakaan enää rahaa. Lisäksi se toimii valvontakoneistona, ja joidenkin mukaan sillä voidan myös lähettää signaaleja sinuun. Siruhan laitetaan jokaisella ihon alle. Elektroniset henkilökortit, on ensi askel siihen suuntaan.
http://www.youtube.com/watch?v=sWAybjoesJU

EU:n ja Uuden maailmanjärjestyksen esi-askelia: Natsi-Saksa, Neuvostoliitto, EEC, Yhdistyneet kansakunnat, Bilderberg-kokous, Eurovisio ?, jne.

Ensimmäiseksi katsotaan Euroopan hiili- ja teräsunionin perustaminen jo 50-luvulla.

Eli tätä kaikkea on jo suunniteltu kauan. Herätkää!

tässä tätä EU fasismia:
http://www.youtube.com/watch?v=qOcG2G_6uC0&feature...

video jossa EU-parlamentti äänesti 12.12.2007
demokratiamme pois- ja siis hyväksyi EU-liittovaltio lain salaa- huom:
siis HYLÄTEN KANSANÄÄNESTYKSET.

Jotkut protestoi...katso video. Demokratiamme viime hetket. JA EU-DIKTATUURIN ALKU!

Ulkolainen latino eli espanjalainen pysäyttää kamerat että tämä on tätä mamujen fasismia jota meillekin maahan tuodaan. Ei mitään kansanvallasta käsitystä tai kunnioitusta, täysiä natseja, jotain kuninkaalisia tai vapaamuurari-fasisteja, jotka tulee tännekin määräämään? Ja kansan palkat alas, jne.?

Miksi media vaikenee Lissabonin EU-huijaus sopimuksesta, joka on EU-liittovaltio?
Lissabonin sopimuksesta, joka on Suomen tärkein kansainvälinen sopimus.
Asiasta käytiin mielenkiintoinen keskustelu eduskunnassa, joka osoittaa, millaisia sudenkuoppia sopimukseen sekä siitä tiedottamiseen medioissa on liittynyt.
Kuten...tärkein kansainvälinen sopimus, Lissabon sopimus...puuttuva kansalaiskeskustelu...valtioneuvoston kanslian tilauttamat konsultit, joiden ehdotuksen mukaan jätettiin asiasta tiedottamatta ja kansalaiskeskustelu väliin...(kiinnostavat puheenvuorot mm. Soini, Arhinmäki, Pulliainen...)
http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/ptk...
Keskustelusta ei tietääkseni ollut luettavissa riviäkään valtamedioissa. Kuin yhteisestä sopimuksesta, mediat ovat vaienneet Suomen tärkeimmästä kansainvälisestä sopimuksesta ja etenkin sen kriittisestä arvioinnista. Kansalaiskeskustelu on olematonta.
Ja miksiköhän...
- sopimus sisältää 300 + 3000 sivua tekstiä liitteineen
- sopimusta ei voi lukea, eikä ymmärtää
- sopimuksen kokonainen (tiivistetty) versio tuli päätöksentekijöillekin luettavaksi vasta kuukausi sitten
- sopimuksen sisällöstä on erilaisia tulkintoja eri maissa ja jopa Suomessa (ja eduskunnassa, jos lukee ylläolevan linkin).
Lissabonin sopimuksen ehkä kuuluisin kriitikko on tanskalainen MEPpi Jens Peter Bonde
(http://www.bonde.com/). Hän väittää, että EU:ssa päätettiin, että sopimusta ei anneta kokonaisuudessaan luettavaksi ennen kuin se on allekirjoitettu (Bonden haastattelu, ks. alla).
Aivan niin ei kuitenkaan käynyt, kun sopimus saatiin kuukausi sitten kansanedustajien luettavaksi. Bondea ei kuitenkaan voi moittia asiantuntemuksen puutteesta, sillä hän on pisimpään EU-parlamentissa toiminut MEPpi. Hän on myös nähnyt paljon vaivaa ajaakseen EU:ta demokraattisempaan ja avoimempaan suuntaan. Hänen näkemyksistään Lissabonin sopimuksesta, on myös paljon YouTube-videoita, kuten
http://www.youtube.com/watch?v=8Kr0Foq3CQE
http://www.youtube.com/watch?v=twINQm8ZC2A
Sopimuksen hyväksyminen ilman kokonaista versiota siitä, olisi ollut verrattavissa avoimen shekin allekirjoittamiseen poliittisesta vallasta, mutta kaukana siitä ei olla nytkään.
Näyttäisi, että Lissabonin sopimus tullaan karkeasti ottaen hyväksymään Suomessa lukematta, ymmärtämättä sekä keskustelematta ja tietämättä sen sisällöstä. Hyväksyttekö tämän? Minun ainakin on vaikea tätä hyväksyä demokraattiseksi toimintatavaksi.

Lissabonin sopimukseen sisältyy mm. seuraavia ongelmia:
- se siirtää lisää valtaa kansallisesta päätöksenteosta EU:lle
- sen avulla vahvistetaan EU:n keskusjohtoisuutta, kuten yhteistä ulkopolitiikkaa ja yhteisen johtajan valintaa
- se siirtää valtaa 40-60 asiaryhmässä EU:lle
- sanotaan, että se antaa kansalaisille lisää vaikutusmahdollisuuksia, mutta käytännössä asia näyttäisi olevan toisin (olematon kansalaiskeskustelu sopimuksesta + EU:n dokumenttien julkisuuden kaventamissuunnitelmat + kansalaisaloitteen käytännöllinen mahdottomuus)
- sopimukseen sisältyy kuolemanrangaistuksen mahdollisuus sodan ja mellakan hallitsemiseksi - siis mellakan, mikä on täysin käsittämätöntä
- sopimuksella voidaan rajoittaa lakko-oikeutta
- EY-tuomioistuimella tulee olemaan joissakin asioissa valtaa yli EU lainsäädännön ja sen päätöksistä ei voi valittaa (tämä koskee esim. lakko-oikeuden rajoittamista)
Sanotaan, että EU antaa kansalaisille lisää vaikutusmahdollisuuksia. Sen takaa mm. kansalaisaloite. Siihen tarvitaan 1 000 000 nimeä. Onnea matkaan 999 999 samanmielisen haussa, jos haluatte vaikuttaa.
Olisikin tavattoman paljon helpompaa kansalaiselle, joka haluaisi asioihin vaikuttaa, yrittää esimerkiksi päästä kaupunginvaltuustoon, kansanedustajaksi tai jopa MEPiksi. Kansanedustajaksikin kun pääsee parhaimmillaan muutamalla tuhannella äänellä. Miten kansalainen voisi ikinä kerätä miljoona nimeä?
Jos kansalaisten vaikutusmahdollisuuksia halutaa oikeasti laajentaa, miksi media vaikenee Lissabonin sopimuksesta?
Miksi kansalaiskeskustelu asiasta jätettiin tekemättä, jos kansalaisten vaikutusvaltaa halutaan lisätä?
Samaan aikaan toisaalla tapahtuu myös kummia... EU on uudistamassa julkisuuslainsäädäntöään tavalla, jossa ollaan kaventamassa kansalaisten oikeuksia julkisten dokumenttien saatavuuteen.
http://ombudsman.europa.eu/release/en/2008-06-02.htm
Saatavilla olevista dokumenteista monet tosin ovat jo nykyisellään ovat niin vaikealukuisia, että niiden saatavuus ei takaa asian ymmärtämistä...
Kuten Lissabonin sopimus. Suomen tärkein kansainvälinen sopimus.
Missä on kansanäänestys kun EU-perustuslakia säädetään ?!!!?... suomalaiset pidetään tahallaan, ja on aiemminkin pidetty tietämättöminä, median hiljaisuudesta ei voi muuta päätellä.
2008

Mikä on tilanne nyt 2010? Niinpä!

Erland Salo (nimimerkki)

# 0: Tuliko mieleesi, että Huxley on vain kirjailija ja Keijo Korhonen erittäin katkeroitunut entinen ulkoministeri, jonka Kekkonen pani mäkeen?

# 1 ja 2: Uskomatonta tuubaa. Näyttää siltä, että Suomessakin yleistyvät nämä salaliittouskovaiset, jotka vetävät päähänsä foliohatut sekä kirjoittavat, mitä ovat sattuneet lukemaan mistä milloinkin.

--- (nimimerkki)

Erland Salo,sorry näitä et lue muuta kuin tässä ja nyt.
Jos ÄÖ:si on mitä on,älä kommentoi!

K Veikko

Ihmisen tuotteistaminen on vääjäämätön osa sitä kehityskulkua, jossa tärkeimpänä elämänarvona on ikuinen kasvu ja materiaalisen elintason nousu.

Jouni Snellman (nimimerkki)

Hitler oli sotilas, ja van Rompuy jonkin sortin tilintarkastaja. Siinä on miettimistä.

vannne (nimimerkki)

#3 Ei Korhosesta tarvitse ihmisenä pitää, mutta silti on helppo myöntää, että todistettavissa olevaa asiaahan Korhonen kuitenkin kirjoittaa. Onnistunut vertaus Huxleyn mielikuvitusmaailmaan. EU toimii juuri noin.

Erland Salo (nimimerkki)

# 4 --- kommentoi:

"Erland Salo,sorry näitä et lue muuta kuin tässä ja nyt.
Jos ÄÖ:si on mitä on,älä kommentoi!"

ÄÖ:ni on mitä se on hyvin monella desimaalilla. Eihän se muuta voisi ollakaan.
Se on ilman muuta alhaisempi kuin hyvin monella muulla, mutta saanen kuitenkin kommentoida.

Toimituksen poiminnat