Olli Immonen Kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Oulusta

Asetun Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaaksi

Arvoisat suomalaiset! Olen saanut vuoden 2008 kunnallisvaalien jälkeen paljon kyselyjä liittyen mahdolliseen ehdokkuuteeni vuoden 2011 eduskuntavaaleissa. Nyt voin viimein ilmoittaa kaikille asettuvani Perussuomalaisten ehdokkaaksi vuoden 2011 eduskuntavaaleissa Oulun vaalipiirissä. Ehdokkuuteni varmistui lauantaina 10.4.2010 järjestetyssä Perussuomalaisten Oulun piirin kevätkokouksessa.

VAALITEEMANI 2011: SUOMALAINEN TULEVAISUUS

Tavoitteenani on turvata Suomen kansalaisille hyvinvoiva ja turvallinen kansallisvaltio myös tulevaisuudessa. Haluan säilyttää Suomen länsimaisena sivistysvaltiona, jossa kunnioitetaan edelleen länsimaisia vapaus- ja oikeusperiaatteita. Kannatan ajatusta itsenäisestä kansallisvaltiosta, jossa arvostetaan laajoja yksilönvapauksia ja vastuuta, sananvapautta, demokratiaa, alhaista verotusta, vapaata markkinataloutta sekä isänmaallisuutta. Lähden vaaleihin teemalla suomalainen tulevaisuus.

Pääteemojani vaaleissa ovat:
1. Maahanmuuttopolitiikkaa tiukennettava
2. Ei EU:n liittovaltiokehitykselle
3. Suora demokratia osaksi päätöksentekoa
4. Suomi virallisesti yksikieliseksi - valinnanvapautta kielten opiskeluun

Lue eduskuntavaalitiedotteeni kokonaisuudessaan ja tutustu vaaliteemoihini nettisivuillani. Liity myös eduskuntavaaliryhmääni Facebookissa.

Olli Immonen
Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokas 2011
Oulun vaalipiiri

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (12 kommenttia)

Inex (nimimerkki)

Tsemppiä vaan, ihan näin vinkkinä, että kannattaa kosiskella duunareitakin, siellä on nukkuvia ja niitä jotka pähkäilevät, kun ei noista demareista tunnu olevan oikeastaan yhtään mihinkään.

Risto Virta (nimimerkki)

Näyttää meriittinäsi olevan Suomen Sisun johtohenkilönä toimiminen.
Aika moni pitää Suomen Sisua fasistisena järjestönä.
Varmaan Suomen Sisun keskustelupalstaa seuranneet ovat sitä vihan määrää ihmetelleet.

njuu (nimimerkki)

Paljon jäisi arvelujen varaan jos äänen antaisi sulle tai ylipäätään Persuille. Toi maahanmuutto on lähinnä muniinpuhaltelua valtion budjetin mittakaavassa ja tulevaisuutemme hyvinvoinnin kannalta oleellisemmat kysymykset on asioissa, johon et ilmoita mitään mielipidettä.
Kerropa vaikka siitä millaista energiapolitiikkaa kannatat ja mitä et. Jos et tiedä / ole perehtynyt, ala seuraamaan vaikkapas tuota Roskanpoimijan blogia.

Käyttäjän immonen kuva
Olli Immonen

#1 Terve Timo! Tässä lyhyesti:

“Kannatatko nykyistä asevelvollisuusjärjestelmää?”

Vastaus: Yleisessä asevelvollisuusjärjestelmässä on mielestäni kehittämisen varaa. Muun muassa yleisen maanpuolustusvelvollisuuden ulottamista koskemaan koko ikäluokkaa sukupuolesta riippumatta voitaisiin harkita. Lisäksi siviilipalvelusta voitaisiin madollisesti kehittää kriisiaikojen tehtäviä ja tarpeita varten. Toistaiseksi kannatan yleistä asevelvollisuusjärjestelmää. Myös vapaaehtoista maanpuolustusta pitää kehittää.

Espoon kaupunginvaltuutettu Teemu Lahtinen on tuonut eräässä kirjoituksessaan esille ajattelemisen arvoisia pointteja: ”Puolustustekniikan monimutkaistuessa tarvitaan vähemmän, mutta osaavampia sotilaita. Puolustusvoimien tarve on siis vähenemään päin ja niukkojen resurssien aikana voimat haluttaneen kohdistaa siihen osaan, jota todella tarvitaan. Asepalvelus koko ikäluokkaa lävistävänä kokemuksena, sosiaalisena kalibroijana ja kuntokouluna on kuitenkin oman huomionsa ansaitseva. Myös tulevaisuudessa kansalaisen oikeus puolustaa kotiaan on tärkeää, eikä sitä voi luottaa pelkästään pienelle ammattijoukolle.”

”Millä mulla tavalla haluat ylläpitää tervettä patriotismia?”

Vastaus: Terveen patriotismin ylläpitäminen lähtee meistä jokaisesta yksilöstä itsestämme. Jokainen löytää varmasti itselleen sopivat keinot tähän tarkoitukseen. Itse haluan tuoda isänmaallisen ajattelun mukaan poliittiseen päätöksentekoon.

“Ajatko Karjalan palauttamista?”

Vastaus: En usko, että Karjalaa tullaan palauttamaan Suomelle, olinpa minä palauttamisen puolesta tai sitä vastaan. Asiasta tulee kuitenkin voida käydä avointa keskustelua, eikä niitä, jotka kannattavat Karjalan palauttamista tule sulkea keskustelun ulkopuolelle. Tästä voitaisiin järjestää esimerkiksi suoran demokratian mukainen kansanäänestys.

”Oletko yhä sitoutumaton puolueemme jäsen?”

Vastaus: Olen ollut Perussuomalaisten jäsen vuodesta 2005.

”Millaisia tuntoja oululaisen, maahanmuuttokriitikko Jukka Turusen bloggaukset sinussa herättävät?”

Vastaus: Olen useissa asioissa Jukka Turusen kanssa samoilla linjoilla.

pasiu (nimimerkki)

ONNEA .olispa Tampereellakin meillä joku jäkevä ehdokas .

jäniksenkäpälä (nimimerkki)

Olisipa Kokoomuksessakin enemmän järkiväkeä kuin nyt - kuten esim. Ville Rydman.

Taitaa mennä ääni Hallikselle...

Käyttäjän immonen kuva
Olli Immonen

#3 Suomen Sisu ei ole fasistinen järjestö, vaan maltillinen ja lainkuuliainen kansallismielisten yhteistyöjärjestö. Mukana on muun muassa paljon kaltaisiani melko liberaalin maailmankuvan omaavia henkilöitä.

Suomen Sisulla ei ole ollut omaa keskustelupalstaa. Suomen Sisu tosin linkitti joskus aikoinaan nettisivuiltaan ”Kansallismielisille keskustelusivuille”. Nykyisin tuo keskustelusivu on lopettanut toimintansa. Siellä kaikilla netin käyttäjillä oli mahdollisuus käydä keskustelua, eikä se vaatinut edes rekisteröitymistä. On siis mahdollista, että siellä ovat kirjoitelleet myös useat Suomen Sisun vastustajat provoilumielessä.

Markus Lehtipuu (nimimerkki)

"...eikä niitä, jotka kannattavat Karjalan palauttamista tule sulkea keskustelun ulkopuolelle."

Onko meitä suljettu keskustelun ulkopuolelle? Mistä moinen kommentti?

Eikö keskustelun tulisi nimenomaan perustua kannattajien argumenteille?

Käyttäjän immonen kuva
Olli Immonen

#10. Ainakin itse olen huomannut, että Suomi on maa, johon tuntuu mahtuvan kerrallaan vain yksi ainoa "totuus". Olen tehnyt sen havainnon, että Karjalan palauttamista koskevassa kysymyksessä julkisesti esille ovat päässeet lähinnä vain ne mielipiteet, jotka tyrmäävät ajatuksen Karjalan palauttamisesta. Vai oletko eri mieltä? Voi olla, että havaintoni on väärä.

Olen huomannut tämän saman ilmiön myös viime vuosina käydyssä maahanmuuttokeskustelussa. Ainoastaan maahanmuutosta positiiviseen sävyyn puhuneet tahot ovat päässeet julkisesti ääneet, ja kriittiset äänet on joko jätetty kokonaan keskustelun ulkopuolella tai kuitattu rasismina.

ylern optimisti (nimimerkki)

Hienoa! Mahtavaa! Upeaa! Tätä on odotettu!

njuu (nimimerkki)

Aivan kuten arvelinkin, viestissä #4 olevaan kysymykseeni ei Ollilla ole vastattavaa koska asia ei satu kiinnostamaan.

Linkissä
http://www.energia.fi/fi/ajankohtaista/lehdistotie...
"Kovien pakkasten aikaan pohjoismaisilla sähkömarkkinoilla oli korkeita hintapiikkejä, kun sähkön tuotantokapasiteetissa oli niukkuutta. Tilanteen voidaan olettaa vaikeutuvan tulevina vuosina talouden elpyessä ja sähkön kysynnän kasvaessa. Suomeenkin tarvitaan merkittävästi lisää sähköntuotantokapasiteettia. Oma tuotantokykymme on lähes 1500 MW alempi kuin sähkön huippukulutus."

Noo Ollikin haluaisi niin kovasti kansanedustajaksi, joskaan taloutemme kannalta äärimmäisen tärkeä energiapolitiikka ei häntä kiinnosta. No kaipa niiden istuntojen ajaksi, jolloin muut puhuvat energiapolitiikasta, Ollille löytyy jotakin mielenkiintoista ja oikeasti tärkeää tekemistä. Ollihan voi vaikkapa vetäytyä omaan työhuoneeseen laatimaan artikkelia siitä Karjalan palauttamisen puolestakin on saatava puhua.

KTM (nimimerkki)

Hyvä uutinen! En viime kuntavaaleissa osannut sinua äänestää, mutta eduskuntavaaleissa saat varmasti minun ja monen tuttavani äänet. Jatka samaan malliin, politiikka on pitkäjänteistä työtä.

Toimituksen poiminnat