Olli Immonen Kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Oulusta

Monikulttuurisuus ruokkii antisemitismiä

Ympäri Eurooppaa on alkanut kantautua lisääntyvässä määrin uutisia, joiden mukaan antisemitismi eli juutalaisviha on taas nostamassa rumaa päätään. Suomalainen media on tapansa mukaan vaiennut vaikeasta asiasta täysin. Vaikeaksi asian tekee medialle ilmeisesti se, että tällä kertaa juutalaisvihan kylväjinä eivät olekaan uusnatsit, vaan Euroopassa asuvat muslimit. Henkilökohtaisesti en ole lainkaan yllättynyt kyseisestä kehityksestä.

Vähän aikaa sitten uutisoitiin Ruotsin Malmön tilanteesta. Siellä juutalaisiin kohdistuvasta ahdistelusta ja uhkailusta on tullut arkipäivää. Monet turvallisuutensa puolesta pelkäävät juutalaiset ovat joutuneet muuttamaan pois kaupungista. Muun muassa Marcus Eilenberg on päättänyt muuttaa Israeliin, koska hänen lapsensa eivät ole enää turvassa Malmössä, ja asioiden nähdään kehittyvän entistä huonompaan suuntaan. Vuonna 2009 todettiin 79 rikosta juutalaisia vastaan, mikä on kaksi kertaa enemmän kuin edellisenä vuonna. Malmön lisäksi antisemitismi on lisääntynyt myös Amsterdamissa, jossa antisemitististen iskujen määrä on kasinkertaistunut vuoden aikana. Vuonna 2009 Britanniassa antisemitistisiä välikohtauksia tapahtui kaikkiaan 924, mikä on 55 prosenttia enemmän kuin vuonna 2006. Juutalaisiin kohdistuvaa vihaa seuraavan CST-järjestön arvion mukaan antisemitismin nousu johtuu muun muassa Israelin sotatoimista Gazan palestiinalaisalueella.

Antisemitismin lisääntyminen nousi viimeksi esille Norjan televisiossa esitetyssä dokumentissa. Opettajien mukaan monet koulujen muslimioppilaat imevät vaikutteita satelliittien välityksellä näkyvistä ulkomaalaisista radio- ja tv-ohjelmista. Neljä opettajaa kuvaili dokumentissa antisemitismin nousua kouluissa seuraavasti:

"Juutalaisten leimaaminen on yleisesti tunnettu tosiasia. Repertuaariin kuuluu kaikki vitseistä avoimiin tappouhkauksiin. Oppilaat sanovat, että koraanissa neuvotaan tappamaan kaikki juutalaiset ja kaikki kunnon muslimit vihaavat heitä. Jos heikäläisiä tulee meidän kouluumme, me tapamme ne. Hitlerin ansiot ovat kovassa kurssissa koulussamme. Kaikkein pahinta on, että juutalaisviha on aivan arkipäiväinen asia suurelle osalle muslimitaustaisia oppilaita."

"Minä näen juutalaisvihaa erityisesti yhteiskuntaopin tunneilla. Oppilaiden mukaan juutalaiset hallitsevat kaikkia länsimaita. Useat ovat myös sitä mieltä että Aatu oli kova jätkä, koska se tappoi juutalaisia. 911 oli juutalaisten salajuoni. Kun joku kertoo kannattavansa terrorismia, kuuluu joukosta jokunen soraääni, mutta jos puhutaan juutalaisvihasta, kenelläkään ei ole asiaan mitään huomauttamista."

"Useimmat oppilaat virnuilevat kertoessani heille holokaustista. Eräskin poika kehotti minua lopettamaan höpinät juutalaisista ja heidän joukkotuhostaan. Suurin osa näistä oppilaista on Norjassa syntyneitä ja kasvaneita. Minusta on kamalaa, kun Norjassa varttuu nuoria, joilla on tuollaiset asenteet."

""Saatanan juutalaiset" on hyvin tavanomainen kirosana tunneilla. Jos olisin juutalainen, olisin huolissani asiasta. Tällaiset puheet ovat hyvin suuri ongelma".

Muun muassa kristillisiä edustava parlamentaarikko Hans Olav Syversen nosti esille norjalaiskouluissa nopeasti lisääntyneen syrjinnän juutalaisia kohtaan. Myös Norjan Edistyspuolueen edustaja Christian Tybring-Gjedde toi esille omat näkemyksensä asiasta. Hänen mielestään olisi hienoa, jos koulujen muslimioppilaat ottaisivat rintaansa Daavidin tähden yhdeksi päiväksi solidaarisuuden osoittamiseksi koulutovereilleen. Tybring-Gjedde ei halua kuitenkaan pakottaa ketään tekemään näin.

Mielestäni hälytyskellojen pitäisi alkaa soida viimeistään nyt myös monikultturisteille. Luuleeko joku vielä aidosti, että monikulttuurisuus ja Euroopan islamisaatio olisivat jollakin tavalla Eurooppaa rikastuttava asia? Emmekö voisi millään tulla toimeen hieman vähemmällä ”rikkaudella”? Uskon vahvasti, että kaikki edellä mainitut asiat ovat vasta alkua kaikelle sille, mitä on vielä luvassa, jos nykyiselle monikulttuurisuuskehitykselle ei lyödä jarruja pohjaan.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (46 kommenttia)

Gagarin (nimimerkki)

Juutalaisia ei Euroopassa ole enää niin paljon, että antisemitismi saisi kovin suurta painoa arkielämässä. Nekin juutalaiset, jotka vielä Euroopassa asustavat, eivät juurikaan poikkea valtaväestöstä pukeutumisellaan tai ulkonäölllään.
Euroopan juutaalaiset ovat muuttaneet Amerikkaan ja Israeliin.
New Yorkin Manhattanilla näkee vielä paljon juutalaisia, jotka tunnistaa katukuvasta jo pitkän matkan takaa mustine pukuineen, kiba-päähineineen ja pitkine partoineen. Siellä ei kuitenkaan antisemitismillä ole minkäänlaista kasvualustaa.
Muuan kolleegani taannoin oli New Yorkissa tärkeässä asiakastapaamisessa ja illallispöydässsä porukka herkesi kertoilemaan vitsejä. Kolleegani valitsi omaksi panoksekseen kysymyksen siitä kuinka saa 20 juutalaista mahtumaan volkkariin. Muu pöytäseurue oli vaitonainen eikä kolleegani tiettävästi huomannut heidän vaivautuneisuuttaan kysymyksen johdosta, koska hän vastasi siihen itse hersyvän naurun säestämänä: "Viisi istuimille ja viisitoista tuhkakuppiin!". Kun kukaan ei nauranut hän havaitsi, että hänen asiakkaansa olivat tummatukkaisia ja kyömynenäisiä.
Kaupat jäivät saamatta.

repe (nimimerkki)

Juutalaiset hallitsevat kaikkia länsimaita. Se on totuus eikä välttämättä vielä siis osoitus vihasta ilmoittaa asia. Sinänsä luulisi pistävän hieman vihaksi tai ainakin olevan valitettavaa, että eurooppalaisetkin näin alistuvat Israelin alamaisiksi. Ja Perussuomalaiset on oudon vahvasti Israel-myönteinen puolue.

Tuomo Molin (nimimerkki)

Mitenkäs tämä nyt näin on mennyt kun meille on toitotettu jatkuvasti, että vain valkoihoiset voivat olla rasisteja ja kuinka mahtava rikkaus ja voimavara monikulttuurisuus on? Tosiasia lienee se, että suurin osa Länsi-Euroopan maista olisi hyvin mielellään hieman "köyhempi" tässä suhteessa.

realisti (nimimerkki)

onko repe kiva olla koko maailmaa vastaan ?

Supisuomalainen (nimimerkki)

Muslimiviha on antisemitismiä, koska arabit on seemiläisiä samalla tavalla kuin juutalaisetkin.

Rosenrot (nimimerkki)

Hyvä kirjoitus. Monet maahanmuuton kannattajat ovat russofobisia antisemitisteja, jotka vihaavat kristinuskoa. Maahanmuuttajia ja heitä yhdistää fasismi. Se on heidän yhteinen aatteensa. Niin on miltä näyttää.
Ovat viimeakoina lakanneet jostain syystä haukkumasta nuivia natseiksi, nämä mokuttajat. Sana ei kai enää ole heille negatiivinen. Sitä rasssismia he kyllä näkevät joka paikassa, vaikka ovat itse rasistisempia kuin nuivat. Itse en ole liberaali. Se on liian muodikasta nykyään.

Aku Ankka

Tuota noin, se miten juutalaisia (ja mustalaisia ja homoja jne.) on Hitlerin Saksassa ja muuallakin vainottu, ei ole mitenkään puolusteltavissa. Mutta toisaalta menneiden kauheuksien takia ei saisi sulkea silmiänsä juutalaisuuden omilta virheiltä. "Valittu kansa" on ensimmäinen virhe, ja "luvattu maa" on toinen.

Lukekaapa Vanhaa testamenttia, niin saatte kammottavan kuvan siitä, kuinka muinaiset juutalaiset saivat haltuunsa tämän "luvatun maan." Se ei suinkaan ollut tyhjä maapläntti, vaan se tyhjennettiin, yleensä "vihkimällä tuhon omaksi" (=tappamalla) kaikki toisen kansan miehet, naiset lapset ja eläimet. Juutalaisten raakuus oli poikkeuksellista jopa sen ajan maailmassa, ja se motivoitiin uskonnolla, se on : sillä, että uskoteltiin, että itse Jumala on tämän maan heille luvannut, ja siksi oikeuttaa tällaisen. Höpö-höpö.

Valitettavasti Nyky-Israel toteuttaa ainakin osin vanhatestamentillista linjaa, ja sen vuoksi mitään tarvetta juutalaisten hyyssäämiseen länsimaissa ei enää pitäisi olla. Alistetusta on taas tullut alistaja, mikä se oli jo ennenkin historiassa. Lähi-idän konfliktin siemenet ja maailmarauhan uhka ovat juutalaisissa itsessään, eivät aivan syystä katkeroituneissa muslimeissa tai parissa natsissa.

Twitter.com/EDUSKUNTAVAALIT (nimimerkki)

Juutalaiset käyttävät kaikkia maailman kansoja hyväksi hallitsemansa pankkijärjestelmän (BIS) kautta. Joka tämän kieltää, on yleissivistymätön.

Markus Lehtipuu (nimimerkki)

#7 Se, miten itsenäinen Israel puolustaa koskemattomuutaan ei millään tavalla korreloi sen kanssa, miten norjalaiset muslimit levittävät rotuun perustuvaa antisemitistä vihaa kansanryhmää vastaan.

Sitä paitsi en ole ollenkaan vakuuttunut siitä, että Israelin tapa puolustaa maansa koskemattomuutta on millään tavalla väärin. Nytkin Gazasta on lentänyt jatkuvasti ohjuksia, ja ihmisiä on kuollut näihin ohjuksiin. En tiedä, uutisoidaanko gazalaisten tekemiä ohjusiskuja, mutta sitten kun Israel lopulta niihin reagoi, se tietysti uutisoidaan ja massat riehuvat hirmuisessa antisemitistisessä juutalaisvihassaan.

Balderis (nimimerkki)

Antisemitismi on ollut 2000 vuotta osa eurooppalaista kulttuuria joten hyvin ovat musliminuoret sopeutuneet tänne.

Kaiken lisäksi Immosen väite, että uusnatsit eivät ole Euroopassa lisääntyneen antisemitismin takana, on täyttä palturia.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/14 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KOMMUNISMI, KOKO KANSAN PÄÄMÄÄRÄ, KETÄÄN EI JÄTETÄ

Porvareitten ei kannata enää rimpuilla.

www.markusreed.julkaisee.fi/51

"Oikeita" juutalaisia on maailmassa ehkä miljoona, loput ovat tekojuutalaisia eli kasaareja, joiden eliitti määräsi kansan vuonna 740 omaksumaan juutalaisen uskonnon.
Tämä eliitti eli kansainvälisten pankkiirien rypäs johtaa nyt maailmantaloutta.
Sama eliitti varasti toisen kansan "luvatun maan", jota pidetään yhtenä historian suurimmista rikoksista.
Kummasta porukasta sinä puhut?

JLin (nimimerkki)

Nyt valkkasit Olli väärän työkalun pakista. Zionistit käyttävät tylysti hyväkseen Holokaustia omien talous- ja valtaintressien ajamiseen, vaikka 2. maailmansodassa koko Maapallo sai kärsiä ja itse tekivät rahaa. ZionistiMassoni tämän holtittoman maahanmuuton takana on, eikä ne paskaakaan piittaa jos joku keskivertojuutalainen saa vaikka kirveestä päähän. Massonin tarkoitus on romuttaa kansallinen yhtenäisyys ja asettaa uusi maailmanjärjestys toimintaan. Voisitte siellä hommaporukoissakin keskittyä vähän enemmin siihen, että kuka siellä on takana kuin mitä siitä seuraa. Vihervasurit eivät ole muuta kuin hyväntahtoisia hölmöjä, jotka ovat napanneet valtamedian koukkuun.

Ano Nyymi (nimimerkki)

Monikulttuurisuususkovaiset ovat siis natsien kätyreitä. Mikä ei kyllä yllätä lainkaan...

repe (nimimerkki)

Israel ei hyväksynyt vaalitulosta eikä halunnut neuvotella Hamasin kanssa rauhanteosta puhumattakaan. Vaalivoitto oli odotettu veruke joukkomurhille. Israel aloitti Gazan saarron ja sotatoimet. Vasta sen jälkeen on lentänyt raketteja. Kukapa nyt moisille toisen posken kääntäisi. Raketitkin saattavat tosin olla siionistien ampumia tai heidän soluttamiensa ryhmien tekosia. Joukkomurhat tuntuvat miellyttävän Israelia. Ilmeisesti vääräuskoisten tappaminen on jokin pyhä rituaali.

Kummallista olisi, jos Euroopan muslimit pitäisivät Israelista. Miksi perussuomalaiset pitävät? Länsimaisten ihmisten rähmällään olo juutalaisuuden, juutalaisten ja juutalaisvaltion edessä on säälittävää ja häpeällistä.

mamukriitikko (nimimerkki)

#2 "Juutalaiset hallitsevat kaikkia länsimaita."

Tarkentaisitko vähän? Yleensä vahvimmat hallitsevat. Oletko kenties kateellinen heille?

Mielummin asetun puolustamaan sivistyneitä ja älykkäitä juutalaisia kuin lähiöissä autoja polttelevia muslimeja.

Minni (nimimerkki)

Onkohan niin, että juutalaisten tieteelinen pätevyys tuo heille katkeria vihamiehiä. Muslimiin verrattuna he ovat ylivoimaisia esim. Nobel-palkinnon saajissa.

John Hulley on kirjassaan Comets, Jews & Christians verrannut nobelisteja ja heidän taustojaan. Juutalaiset ovat yliedustettuna. Verrattuna muslimeihin, juutalaisten edustus on todella merkittävä, laskettaessa nobelistien määrä 100 000 asukasta kohti (1901-1990) ovat tulokset, juutalaiset 3,9, protestantit 0,7, katoliset 0,06, ortodoksit 0,01, hindut 0,006 ja muslimit 0,001.

Jo yksin israelilaisten osuus arvostetuista tiedemiehistä oli v.1991 kaksinkertainen verrattuna koko muslimimaailmaan, vaikka israelilaisia on vain sadasosa muslimimaiden väestöstä.

repe (nimimerkki)

Mietihän, kuka Nobel-palkinnot myöntää. Mamukriitikolle voisi todeta, että Israelin toiminta ja uskonnollinne fanatismi/natsismi eivät todellakaan ole sivistynyttä ja sivistyneiden puuhaa. Miksi toisen uskonnon kiihkoilijat eivät kelpaa, mutta näitä, jotka käskevät koko länsimaailmaa, mielistellään? He ovat tainneet aivopestä sinut.

mamukriitikko (nimimerkki)

#18 "He ovat tainneet aivopestä sinut. "

Joo, juutalaiset ovat aivopesseet minut hypnoottis-magneettisen katseensa avulla. Aikamoista foliohattuilua sinulta. :)

Minni (nimimerkki)

Miksi muslimikiihkolijoiden pitäisi kelvata. Muslimien edessä joudutaan alistumaan heidän uhkaamansa ja harjoittamansa raa'an väkivallan vuoksi. Israel puolustaa pientä maaplänttiään, rauhanomaisesti harjoittavat uskontoaan Euroopassa, kun taas muslimit uhkaavat koko vapaata maailmaa. Mitättömät pilakuvat saavat heidät raivoihinsa, he rajoittavat sananvapautta jatkuvilla loukkaantumisillaan, alistavat naisensa ja lapsensa - todellinen uhka demokratialle ja tasa-arvolle.

K Veikko

Onko mamu-aihepiiri laskeva trendi ja juutalaisvastaisuudesta puhuminen nouseva?

Partalainen (nimimerkki)

Pidähän Olli linjasi. Juutalaiset ei ole, eikä ole olleet olemassa olomme uhka. He ovat ottaneety maailman pahuudesta kohtuuttoman osan vastaan, eläkööt rauhassa maailmanyhteisön suomalla maa läntillään. Hienoa nähdä kaltaisiasi, meidän persujen joukoissa!

Akateeminen pätkätyöläinen (nimimerkki)

Pari kysymystä kirjoittajille repe, Richard Järnefelt & jotu karjalainen:

Ovatko Euroopassa asuvat juutalaiset mielestänne vastuussa Israelin politiikasta ja että heidän ahdistelemisensa on siksi oikeutettua?

Jos vastaatte kyllä, niin saako esim. Suomessa asuvia kiinalaisia ruveta ahdistelemaan Kiinan Tiibetin-politiikan perusteella?

jktsdh (nimimerkki)

ywJFAK gflleuosoyir, [url=http://ogvpliqyqgui.com/]ogvpliqyqgui[/url], [link=http://cqabwggjahae.com/]cqabwggjahae[/link], http://mfqcvsablshp.com/

Mikael (nimimerkki)

Tuntemattomaksi jäänyt tekijä spreijaa juutalaisten hautakviiä ,media huutaa,keskustelupalstolstoilla huudetaan nazzirasistit,äärikoistolaiset nahkatukat,perussuomalaisia varmaan,sanoutuuko Soini irti tälläiseltä media ryhtää tenttaamaan.

Viranomaiset julkaisee tiedotteen juutalaisten vainoamisesta,keskustelupalstalla huudetaan juutalaiset itse syyllisiä,mitäs menivät,zionisti ryövärien oma syy,media pysyy vaiti,kukaan ei korvaansa lotkauta mediataloissa,Soinilta ei käy kukaan kysymässä mitään.

ylern optimisti (nimimerkki)

Missä kaksi juutalaista siinä kolme mielipidettä.

Missä kaksi muslimia siinä, kiitos Allahin, vain yksi ja tosi mielipide.

Ben Kaergin

Olli Immonen

Kiitos erinomaisesta artikkelistasi.

Antisemitismi läntisessä Euroopassa on todellakin voimakkaassa nousuliikkeessä ja se on erittäin huolestuttavaa. On käsittämätöntä,ettei asiaan ole kiinnitetty nykyistä suurempaa huomiota,ikäänkuin se olisi saavuttanut uudelleen salonkikelpoisuutensa ja siten tullut rehabilitoiduksi.

Mainitsemani yleisesti hyväksytyn antisemitismin muoto on nk. ´Israelkriittisyys´,jolla on hyvin helppoa perustella juutalaisvihamielisiä mielipiteitä tulematta leimatuksi rasistiksi tms.
Tämä foorumi on edellämainitusta todella hyvä esimerkki lukuisine tähän yhteen kansakuntaan kohdistuvine vihakirjoituksineen.

BK

Ben Kaergin

# 15

" Länsimaisten ihmisten rähmälläänolo juutalaisuuden,juutalaisten ja juutalaisvaltion edessä on säälittävää ja häpeällistä."

Mikäli et ole Richard Järnefeltin sivupersoona,on mielenkiintoista huomata sinun siteeraavan sanatarkasti hänen HS-keskusteluissa ollutta kommentointiaan ( HS.keskustelut / Ulkomaat 04.04. 2010 /aiheena ´Katolisen kirkon anteeksipyyntö juutalaisilta´ ).

Sattumaa? Tuskin.

BK

repe (nimimerkki)

19+20 Sinut on tietysti aivopesty median kautta ja yhteiskunnan, joka on rähmällään tai siis alistettu. Sitten tähän Eurooppaan. Oikeasti juutalaiset eivät vain elä rauhassa, vaan äänekkäät juutalaisjärjestöt vaativat ties mitä ja Eurooppa tottelee. Kulisseissa mahtavat juutalaistahot sitten hallitsevat täysin ja Bilderberg säädättää EU-lait, valitsee johtajat ym. Tähän kaikkeen verrattuna pari ongelmaista lähiötä on pikkujuttu.

PS. Ranskassa eräs siionisti jäi kiinni maalaillessaan hakaristejä synagoogan seinään ym. Eli itse oltiin tekemässä falseflag-juttua, jotta voitaisiin vaatia lakeihin tiukennuksia ja ties mihin, jotka eivät liity asiaan.

Sorry, Järnefelt, mutta lauseesi HEsarissa oli niin hyvä, että lainailin sitä. Se ei kuitenkaan ollut niin pitkä ja saman asian olisi voinut melkein laittaa kuka vain, joten en viitsinyt laittaa lainaustietoja. Aika lyhyesti siinä on kyetty toteamaan tilanne Euroopassa ja maailmassa.

Aku Ankka

Kiitos, Repe, ja ilman muuta sopii lainata. :) Toinen paljon siteerattu lauseeni on, että "RKP:läiset ovat häpäisseet suomenruotsalaisuuden muuttamalla sen pakottamisen, valittamisen ja vaatimusten sarjaksi." ;)

Akateemiselle pätkätyöläiselle: vastaus on "ei." Tuskinpa Euroopan juutalaiset voivat mitenkään vaikuttaa Israelin politiikkaan. Mutta joskus olisi heidänkin silmiensä avauduttava.

Ben ja muut, en halua loukata juutalaisia, jotka ovat ihan samanlaisia ihmisiä kuin suomalaiset tai arabitkin. Mutta juutalaisten historian vuoksi me länsimaalaiset emme näe joitain asioita riittävän selvästi, ja sitä yritän saada ihmiset tajuamaan. Kritiikki ei ole antisemitismiä, siihen voisi vastata vasta-argumenteilla, eikä syyttämällä sitä antisemitismiksi. Mutta yleensä tällaisten syytösten esille nostaminen ("antisemitistikortti", "natsikortti", "rasistikortti", "sivistymätön ugrimoukka-kortti"...) kertoo asiassa kuin asiassa, ettei päteviä vasta-argumentteja ole olemassa.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/14 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KOMMUNISMI, KOKO KANSAN PÄÄMÄÄRÄ, KETÄÄN EI JÄTETÄ

29.

"Kritiikki ei ole antisemitismiä"

Ei varsinkaan kansainvälisten kasaari-pankkiirien toimien arvostelu, jotka eivät ole edes seemiläisiä.
Unohtakaa se antisemitismi-kortti.

Porvareitten ei kannata enää rimpuilla.

www.markusreed.julkaisee.fi/51

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/14 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:
KOMMUNISMI, KOKO KANSAN PÄÄMÄÄRÄ, KETÄÄN EI JÄTETÄ

Porvareitten ei kannata enää rimpuilla.

www.markusreed.julkaisee.fi/51

Unohtakaa juutalaisten vainoamis-tarinat.
Bisnes-reviirien etsintä on heidät hajoittanut ympäri maailman.

Keskittykää oleelliseen, juutalaiseksi nimetyn kasaari-eliitin finanssikapitaalin maailmanvaltaan ja miten he sitä käyttävät.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/14 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KOMMUNISMI, KOKO KANSAN PÄÄMÄÄRÄ, KETÄÄN EI JÄTETÄ

Porvareitten ei kannata enää rimpuilla.

www.markusreed.julkaisee.fi/51

"Monikulttuurisuus"on sen samaisen globaalia taloutta hallitsevan pankkiiri-ryppään luomus.

Rajoittamaton halpatyövoiman maahantuonti, josta viekkaat porvarit eivät halua puhua sanallakaan, vaan kääntävät asiat nopeasti pakolaisiin ja muihin maahanmuuttajiin, joita on koko ulkomaalaisväestä Suomessa pieni osa.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/14 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KOMMUNISMI, KOKO KANSAN PÄÄMÄÄRÄ, KETÄÄN EI JÄTETÄ

Porvareitten ei kannata enää rimpuilla.

www.markusreed.julkaisee.fi/10

Massoni on aina itse organisoinut "antisemitismi-kampanjat", Saksan "kristalliyön" tapahtumia myöten, saadakseen itsensä näyttämään uhrilta.

Markus RURIK Räsänen (nimimerkki)

ELÄMME JO VALLANKUMOUKSELLISESSA TILANTEESSA

www.markusreed.julkaisee.fi/14 ”Räsäsen seinälehti”
Suomen punaisin Päätoimittaja, Markus ”Red” Räsänen, kommentoi:

KOMMUNISMI, KOKO KANSAN PÄÄMÄÄRÄ, KETÄÄN EI JÄTETÄ

Porvareitten ei kannata enää rimpuilla.

www.markusreed.julkaisee.fi/52

Massoni julisti ensimmäisenä sodan Saksalle, jonka se oli juuri varustanut suureen bisnesjuhlaansa.
Sota ja sen organisointi, asettaen kansat vastakkain, on aina ollut heidän paras bisneksensä.

Jari S (nimimerkki)

Tällä hetkellä euroopassa tilanne on se että maahanmuuttajina saapuneet muslimimit ovat yli 90 prosenttisesti juutalaisiin kohdistuvien väkivallantekojen takana.

Jari S (nimimerkki)

palestiinalaisethan ovat jo 43 vuotta eläneet miehitettyinä ilman minkään maan kanasalaisuutta ja mahdollisuutta vaikuttaa demokraattisesti elämäänsä.

Israelissa asuvilla 1.5 miljoonalla palestiinalaisella on Israelin kansalaisuus ja passi, maanpuolustukseen suurimman osan näistä ei tarvitse osallistua.

Jari S (nimimerkki)

Jotu:
Gaza ei ole israelin hallitsemaa aluetta eikä israelin ja länsirantakin on vain tietyiltä osin.
Turha puhua kakkosluokan kansalaisuudesta koska sellaista käsitettä ei ole olemassa israelin lainsäädännössä.

Mutta jos sinua oikein huolettaa eri maiden syrjintä vähemmistöjä kohtaan niin suosittelen tutustumaan muslimimaiden lainsäändäntöihin ja käytännön toteutukseen, näissä sitä syrjintää on.

Ben Kaergin

# 41

Olet täysin oikeassa,Jari S.

Tunnen useita israelilaisia arabeja,eikä yksikään heistä ole kuvaillut olevansa kakkosluokan kansalainen. Väite on todellakin täysin vailla pohjaa.

Kun käyn vaikkapa Teveriassa (Tiberias) Galileassa,on melkoinen osa järvenrantabulevardin ravintoloitsijoista arabeja,sieltä löytyy myöskin -mielestäni- kaupungin parhaat ruokapaikat omaa suosikkiani myöten.

Teveriassa käy myöskin illan- ja viikonlopunvietossa paljon läheisen arabikaupungin,Nasaretin,väkeä.Mitään "ongelmia" ei ole ollut,eivätkä heidän olosuhteensa ole olleet millään tavoin huonommat,kuin muillakaan israelilaisilla.

Ai niin, -tämähän ei tietenkään ole mitään sellaista,joka ylittäisi uutiskynnyksen täällä Euroopassa ja Suomessa,etenkään,kun nämä israelilaiset (arabit) eivät tuo sympatiapääomaa Hamasin ja muiden terrorijärjestöjen harjoittamalle vihapolitiikalle Israelia vastaan.

De facto: -Nämä mainitsemani Israelin arabit eivät vihaa kotimaataan,-päinvastoin. Tämän keskusteluketjun antisemiittien olisi ilmeisesti mentävä heitäkin paikan päälle propagoimaan?

BK

Ben Kaergin

Israel ei miehitä Gazaa. Sitä hallitsee suvereenisti Hamas. Suosittelen tietopohjasi päivitystä.

Israel ei miehitä/(naisita) :) myöskään Länsirantaa,jolla on sekä autonomia,että PA:n hallinto.

Olisikohan tässä debatissa syytä pitäytyä tosiasioissa arabinarratiivin mukaisen propagandan sijaan.

Israel on ja -pysyy,vihollistensa mielipiteistä huolimatta. Ymmärrän toki,että tällainen faktatilanne kovasti sieppaa vastapuolen komppaajia. Ei aihetta enempään.

BK

JLin (nimimerkki)

#13

Eli selvennyksenä toteamaani: Suomi ei käytä juutalaisvähemmistöään kilpenään, vaan turvaa omat vähemmistönsä, tulipa aggressio mistä päin hyvänsä ja millä tapaa hyvänsä, vaikka sitten Suomen sisältä.

Hei me lennetään! (nimimerkki)

Paljonkos niitä juutalaisia oli maailmassa, muistaakseni jotain 15 miljoonaa ja islamin uskoisia 1,3 miljardia eli kumpikohan tässäkin on vähemmistönä. Ottamatta sen enempää kantaa Israelin ja Palestiinan touhuun.

JLin (nimimerkki)

#13

Tai tyhjentävämpää on sanoa, että toisin kuin Massoni, Suomi ei käytä juutalaisvähemmistöä kilpenään.

Ari Lotvonen (nimimerkki)

Tämäkin keskustelu osoittaa selvästi, että juutalaisten ja Israelin vihaajat ovat aivoinvaliideja tai vähintään pösilöitä. Uskomatonta valhetta suoraan /c:stä - ei noita edes sarkasmiksi voi tulkita. Joku Richard Järnefelt:n muka älykkönä idiotismiaan ja vihaansa tuo julki. Hyi hitto mitä sontaa.

Ei noihin valheisiin ja väittämiin voi edes vastata - se on turhaa. Jos joku väittää ympyrää neliöksi, on ihan turha yrittää todistaa oikein, koska väittäjä ei hallitse alkeellisintakaan geometriaa eikä silloin ymmärrä.

- buuri johannesbuurista -

Ari Lotvonen (nimimerkki)

Repekin ottaa juttunsa suoraan Stormfront:n sivulta, jossa nois PS. 'uutisia' levitetään ps.ps... En usko, että Repe vasiten noita levittää, vaan Repe on ihan oikea pikkuhitlerjugend joka elää mielikuvitusmaailmassa.

PS. Ranskassa EI eräs siionisti jäänyt kiinni maalaillessaan hakaristejä synagoogan seinään ym. Mutta samaan aikaan satoja (ja tuhansia) vastaavia tapauksia on kyllä Ranskassa (ja muualla) tapahtunut muslimien, vasemmistoanarkistien ja pikkuhitlerjugendin toimesta. Niin no, vasemmistointellektuellit eli RJ:n tapaiset 'älyköt' taiteilijasielut on kyllä sama asia kuin pikkuhitlerjugend.

- buuri johannesbuurista -

Että tämäkin piti mennä taas tämmöseksi - kyllä se on tuo juutalaisviha maailman vanhin viha.

Mikki Hiiri (nimimerkki)

Pieni toivomus; Ilkka Luoman ohella palstan suurin natsi- Jotu Karjalainen voisi opetella vihdoinkin tukkimaan jatkuvasti disinformaatiota tulvivan turpansa!

Ari Lotvonen (nimimerkki)

Minusta on myös valitettavaa, että esim. tämä Olli Immosen erittäin asiallinen kirjoitus ja kannanotto yhdestä aikamme vakavimmista ongelmista ja erityisesti maahanmuuton seurauksena kasvavasta ongelmasta myös Suomessa vesitetään vihaviesteillä.

Aivan kuin se olisi systemaattista, pikkuhitlerjugendit ovat heti paikalla sontansa kanssa kuin paskakärpäset. Helsingin Sanomissa uusi vihaviestiketju aloitetaan keskimäärin jokatoinen päivä.

Satunnainen kulkija jos eksyy tänne, saa nopealla silmäyksellä heti käsityksen - rasisti natsi juttua, semmoisia ne perussuomalaiset on. -> Ehkä tuo onkin perimmäinen tarkoitus ja motiivi?

Ollille jaksamista, äänestäisin Ollia vaaleissa olenhan Oulusta päin itsekin, mutta valitettavasti äänestyspiiri Suomeen jäi Tampere... Ellen sitten vaikka innostu ja muuta takaisin Suomeen, Päivärinteen alue Muhoksella olisi mielessä, on vain niin pirskatin kallista syrjässäkin, ei paljon randeilla ostella omaisuutta Suomessa.

- buuri johannesbuurista -

Toimituksen poiminnat